Hellum

Alla inlägg under maj 2010

Av Emilié Sehlstedt - 17 maj 2010 21:25


Idag   

Av Emilié Sehlstedt - 15 maj 2010 21:36

  

Idag så åkte jag buss till Sollefteå med min kompis Amanda. Hon är min bästis som bodde i Långsele men hon flyttade till Linköping. Men i helgen så hälsade hon på , så idag gick hon och jag på vårmarknaden i Sollefteå. Det var jättekul!! Jag köpte bara brända mandlar och thaimat. Det var gott! Då jag kom hem så åt vi potatis sallad och rostbiff ute, det var 25 grader idag. Så vi var ute i flera timmar. Skönt!

Just nu så ser jag på "Avatar" :P

Av Emilié Sehlstedt - 13 maj 2010 21:18


Idag så är jag ledig :D SKÖNT!! Jag är det imorrn också. Idag så har jag bara myst med famlijen bara. Jag har sett på film med syskonen.
Just nu så lyssnar jag på musik och chattar med mina bästisar Alexander och Elina :D

Av Emilié Sehlstedt - 11 maj 2010 20:23

  

Idag så har vi haft språk,matte,no och kvt iup. På språken så såg vi klart på filmen och sen jobbade vi med ett paper om nån terrorattack vi skulle jobba med. Efter det så hade vi matte, då började vi med en ny del, det var om klockor, det var lite kul. På no:n idag så pratade vi lite mer om utvidgas, det var rättså kul. På kvt iup idag så körde vi brännbolls turnering mot alla sjuer. Det var superkul!! Min klass vann 1,oavgjort 1 och förlorade 1. Det var jättekul!!
Just nu så ser jag på "NCIS Los Angeles" :P

Av Emilié Sehlstedt - 10 maj 2010 19:40


Idag så har jag haft engelska,so och no. På engelskan idag så hade vi en vikarie, men hon visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi spelade memory, det var långtråkigt. Då klockan var 09.00 så fick vi sluta. En halvtimme innan vi brukar sluta. Idag så besökte 6:orna oss på valla. Det var en hel del..... tycker jag iallfall. På so:n idag så jobbade vi med frågor vi kommer ha på provet om 2 veckor ungefär. Det var ganska kul. Sista ämnet idag var no, då pratade vi om utvidgas, det var kul tycker jag! Idag blev det slagsmål på skolan. Den var så här att en kille i 6:an pratade dumma saker om en person till en kille i 7:an och han i 7:an kände person som han i 6:an pratade skit om så då gav han i 7:an en smäll så att han i 6 tappade en tand. Komplicerat skrivit tror jag. Jag vill inte nämna namnen.

Efter skolan så gick jag på stan och fikade och gick runt lite. Det var kul! Mötte nåra jag kände där också, brorsans flickvän,Patrik och Sebbe med :P
Just nu så lyssnar jag på lite musik :) tAKiDA såklart :) <3

Av Emilié Sehlstedt - 8 maj 2010 22:20


Idag så väckte mamma mig och frågade om jag ville följa med farmor,farfar och hennes familj till Österåsen. Manne och Malwina skulle också med, jag ville jättegärna göra det!! Jag har inte sett faster Jenny på 2 månader och 1 dag, det är länge sen. Jag blev så glad då jag såg hon och kramade om henne!!
Vi åkte bil till Österåsen och gick upp till utsiktsplatsen. Vi fikade där och stannade där i nåra timmar. Det var jättemysigt!! Jag kommer att lägga ut bilder senare från Österåsen.
Just nu så ser jag på "Virus i bataljonen", den är jättekul!!

Av Emilié Sehlstedt - 7 maj 2010 22:13


Idag så har jag haft svenska,so,no och bild. Jag var inte på svenskan idag för jag var hos tandläkaren, jag hade inga hål iallfall :) Efter det så hade jag so, då läste vi en text och sen blev vi indelade i grupper så skulle man göra en teater som handlade nått om hur Rom fungerade. Det var lite kul. På no:n idag så pratade vi om värme och på laben idag så hålde vi på med snö och salt, det var kul. Sista ämnet idag var bild, då fortsatte vi med människokroppen, det var riktigt kul!
Då jag kom hem så åt jag vårullar,mums! Jag har också sett på "The legend of the seeker" och "Så ska det låta" :) Men just nu så ser jag på "Avatar" :)

Av Emilié Sehlstedt - 5 maj 2010 20:52

   

Idag så har jag haft det superkul!!! Vi åkte buss till Östersund klockan 08.30 och det tog två timmar att åka. Då vi var framme så gjorde vi BodaBorg uppgifter, vi delade in oss i grupper och gjorde massa roliga grejer. Efter det så åt vi middag, efter det så körde vi laserhall, det är jättekul!! Sista grejen vi gjorde var gocart, det var superkul och roligt!!!! Vi fick köra en gång och om vi ville köra igen fick man betala, det gjorde jag och Therese. Det var superkul!!! Resan hem gick bra, alla var trötta och vilade mest tror jag.
Då jag kom hem så åt jag middag och inhalerade Daniel.
Just nu så ser jag på "Greys antomy" och chattar med Alexander :)

Presentation


Välkommen till min blogg! :)

Jag heter Emilié och bor i Helgum.
Jag skriver om mitt liv,skolan,min familj, mina vänner och lite olika novell texter ibland :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards