Hellum

Alla inlägg under juli 2010

Av Emilié Sehlstedt - 19 juli 2010 20:35


Idag så har jag bara slöat kan man nog säga. Jag åt frukost och såg på film med Daniel, det var kul! Jag har också varit vid datorn idag och sett litegran på tv. Annars så har jag inte gjort nånting mer tror jag.
Här är det en låt som Brolle har gjort som är jättebra!!! Jag kan den utantill :P
Den heter " Sound of a drum", den är riktigt bra tycker jag!!!!

Av Emilié Sehlstedt - 18 juli 2010 22:12


Igår så orkade inte jag att göra nått inlägg, eftersom jag var väldigt trött efter det. Jag gick och la mig för att se en film på kvällen och orkade inte vara vid datorn så länge. Men det var riktigt kul iallfall!! Manne cyklade 3 mil, Malwina  cyklade också 3 mil, pappa cyklade runt hela sjön som jag och Elina. Efter att vi hade cyklat så gick jag, Elina och Manne till stranden och badadé. Det var riktigt skönt med att svalka sig efter att ha cyklat väldigt långt! Då klockan var 17.00 så var det lottdragning för dom som hade cyklat. Det var ungefär 300 personer som cyklade igår. Jag vann ingenting, synd för det fanns en jättefin tavla som dom lottade.
Idag så har jag myst med Daniel och sett på film och varit vid datorn med han. Det var riktigt mysigt!! Vi har också haft främmande av Annsofie, Morgan och Rasmus. Plus moster Hanne och Kenneth som var hit en sväng. Det var riktigt kul!! Idag så fick jag se hur Kenneths knä såg ut. Han krossade knät då han åkte enduro och ramlade av ungefär och landade på stenar och krossade knät, han har ju opererat och har en ställning nu på benet. STACKARN säger jag!! Igår och idag så har jag haft hemskt ont i mitt knä efter cyklingen då kan man nog förstå vad ont det borde ha gjort för han.... tycker synd om han nu för att han måste ha den där ställningen ett bra tag nu. Jobbigt!


Här kommer lite bilder från igår :) Fotografen är jag på alla bilderna.


Här hade vi cyklat hälften.. pust! Haha :)

  

Manne som tar en drickpaus :)

  

Elina

  

Här cyklar vi för fullt :)

  

Det var väldigt varmt igår!!! Det var 28 grader i Helgum, kanske varmare....

  

Mitt vackra Hellum som jag kallade det då jag var mindre :P Hihi!

  

Helgum :)

  

Ganska häftig bild tycker jag.

  

Här är jag med på väg till skolan.

  

Här går vi till lottdragningen på Helgums skola :)

  

Av Emilié Sehlstedt - 16 juli 2010 21:29

  

Fotograf: Jag


Idag så har jag solat och läst samtidigt och jag har också badat, härlig dag!!
Daniel har fått en rejäl hosta och feber... stackarn!!! Tycker så synd om han då det händer!! Han tog sig en kvällsdopp idag också, det tyckte han var kul :)
Imorrn så ska jag och Elina cykla runt Helgums sjön eftersom det är cykeloppet imorrn. Det är 4.2 mil men man får ju cykla så mycket som man vill. Det är fin miljö och många kontroller man kan stanna och fika och vila om man vill. Manne ska följa med oss och cykla så mycket ha orkar, jag tror att han kommer orka mycket. Kul ska det bli imorrn iallafall.
Just nu så lyssnarjag på lite Brolle musik =) Ha det bra allihopa!!

Av Emilié Sehlstedt - 14 juli 2010 20:52


Idag så har hela famijlen varit hos ett par kompisar i Fångsjöbacken. Vi åkte dit klockan 14.00 och kom hem för en timme ungefär. Det var superkul där!! Vi pratade, fikade, gick till stranden så att barnen kunde bada lite och efter det så grillade vi hamburgare hos dom. Det var riktigt kul där!! Jag blir så himla glad för dom bryr sig så mycket om Daniel, jag blir så himla glad då jag ser hur mycket dom bryr sig om han!!! Dom pratar jättemycket med han och då dom hjälper han med rullstolen. Jag blir så glad då jag ser att han är så glad!!  Man blir ju tårögd för att se hur glad han blir för att folk bryr sig så mycket om han så som dom gör!!! Vi hade det iallafall jättekul där idag!!


Jag tog en massa kort idag som jag lägger ut. Fotografen på alla bilderna är jag.


Manne och Malwina som är taggade för att åka iväg :)

  

Nu åker vi till Tompa och Marie-Louises familjer i Fångsjöbacken :) Kul kul!!

Det är inte den bästa bilden på mig tycker jag men den duger.

  

Här pratar mamma och Tompa med varandra.

  

Pappa har det skönt i stolen :)

  

Har pratas det för fullt.

  

Tompas hund Hugo rymde två gånger så här cyklar pappa på en barncykel för att leta.... hahaha det ser lite roligt ut!

     

Nu så ska vi åka hem till fina Hellum( Helgum). Jag kallade Helgum för Hellum då jag var liten, hihi.

  

Av Emilié Sehlstedt - 13 juli 2010 21:25

     

Fotograf: Jag


Idag så åkte mamma,pappa och Daniel på stan en stund. Det tyckte Daniel var kul! Då var jag barnvakt, det var kul, vi såg på tv och myste med varandra. Då mamma och dom kom hem så hade dom hämtat lillAgnes med, hon sover över inatt. Vi grillade hamburgare och åt grillade marshmallows, det var gott!! Efter det så åkte hela famljen förutom jag för att fiska. Jag var hundvakt :) Jag var mest vid datorn tror jag. Då dom kom hem så hade dom fått tre mörtar. Just nu så lyssnar jag på musik :)

Av Emilié Sehlstedt - 11 juli 2010 21:18

  

Fotograf: Jag


Idag så åkte Daniel till pappa Lars och resten av familjen var ute och åka runt i bispgården och besökt nåra vänner. Medans så har jag varit hemma, SKÖNT! Jag har sett på tv, varit vid datorn och varit ute en sväng. Jag har också sett på film km jag på. Just nu så lyssnar jag på lite musik :)

Av Emilié Sehlstedt - 9 juli 2010 22:32


Hela den här veckan så har jag varit hos moster Helena. Jag åkte till henne på söndagen och kom hem igår. Jag tänkte att jag ska skriva vad jag har gjort hela den här veckan :) Helena jobbade på förmiddagen så jag var själv ett tag.


Måndag: Jag läste,var vid datorn, sovde väldigt länge och vi gick och åt thaimat, det var gott! Mer minns jag inte av månadagen.


Tisdag: Sov jättelänge då också, läste, datorn lyssnade på musik i Helenas hängmatta ute och på eftermiddagen så åkte vi på Birsta City. Då handlade jag ett par höglackade skor och present till småsyskonen. Mer var det nog inte jag köpte.


Onsdag: Jag sovde till 10.00, inte så länge som jag brukar sova. Jag åt lite frukost och läste och efter det så hämtade Helena upp mig för jag skulle på stan. På stan så köpte jag en klänning, fotoalbum, nagellack och fikade. Den här veckan så är det gatufest i Sundsvall så det var väldigt mycket folk där. På kvällen så gjorde vi hemmagjord sucshi, det var jättegott!!!! Efter det så åkte vi till gatufesten för klockan 22.00 så var det Brolle. Vi kollade då han sjöng och det var riktigt kul!!! Jag tog ganksa många kort på han.


Torsdag: Sovde jättelänge igår med, SKÖNT! Jag läste, var vid datorn och såg på tv. Då Helena kom hem så packade vi ihop våra badkläder och åkte till Himlabadet. Det var superkul där!!!!! Det fanns tre ruschkanor men två kunde man åka i. Den ena som heter Black Hole så är det bläcksvart i den och det finns prickar man ska trycka på, man ska få så många poäng och sån bra tid som möjligt. Mitt rekord var 7 poäng och 18 sekunder så det är ganska bra resultat. Den andra rucshkannan så kunde man åka i ett par ringar eller åka som vanligt i den. Det var jätterolig den med men det var ett par ungar som stod i den.... det var inge kul! Jag åkte mest Black Hole, badade i bubbelpoolen och simmade runt där. Det var superkul!! På kvällen så åkte jag hem.


Idag så har jag myst med Daniel och sett på film med han hela dagen nästan, det var jättemysigt!! Vi åkte en sväng till farmor och hämtade Manne och Malwina för dom sovde över där, vi åt lunch hos farmor och farfar också. Då vi kom hem så såg vi på film igen, vi hade en mysdag med varandra tycker jag. Nu på kvällen så åkte vi och besäkte ett par vänner hela familjen. Vi var borta ett par timmar och var hos olika vänner som vi känner. Det var riktigt kul!! Just nu så lyssnar jag på den nya singel som Brolle har gjort. Jag köpte en t-shirt som det står Brolle och som det är ett märke på och då fick man med hans nya singel och på den var det hans autograf på :) Det är kul! :)


Här kommer den massa bilder från veckan :P


Brolle konserten :)

  Brolle   Jag tycker att det här hjärtat var riktigt fint och jag skulle vilja ha det på armen och att det står "Love" på det :)   Heartbreak City, den är bra!  

  Brolle med sin gitarr.

  Den första bilden jag tog då han började sjunga.     

En bild då jag ska äta hemma gjord sucshi. Det var jättegott!

Av Emilié Sehlstedt - 3 juli 2010 20:37


Idag så har jag och resten av min familj förutom Daniel eftersom han var på häggen(korttidsboende) åkt till en badplats i Helgum. Farmor och farfar fljde med. Det var jätttekul!! Då vi kom hem så ringde det här hemma. Då var det dom från häggen, Daniel hade inte mått nå bra så då hämtade vi han. Efter att mamma hade gett han resorb(vätskeersätning) och två muggar vatten så mådde han bra sen. Så alltså hade han inte fått tillräkligt med vatten.
Imorgon så kommer jag att åka till moster Helena, jag ska sova hos hon i ett par dagar. Det ska bli jättekul!! Vi ska gå på gatufesten och gå på Himla badet som har öppnat i Sundsvall, jag ska nog också gå på stan :) Det ska bli jättekul iallafall!! :)

Ovido - Quiz & Flashcards