Hellum

Alla inlägg under juni 2010

Av Emilié Sehlstedt - 18 juni 2010 22:54

  

Nu vill jag ha fin väder!! Jag vill sola och bada nu :)

Av Emilié Sehlstedt - 18 juni 2010 20:23

  

Idag så hade jag sovmorgon :) Sov till 11.00, skönt! Här i Helgum så har det regnat hela dagen. Jag,Manne och Malwina har sett på "Kalle Blomkvist" och åt lite vattenmelon. Det var jättemysigt!! Daniel kom hem från häggen(korttidsboende) idag, har saknat min storebrorsa!! Han hade haft det riktigt bra på häggen :) Jag har bara slöat idag, det är skönt med såna dagar också.
Just nu så ser på "tAKiDA LIVE" dvd :)

Av Emilié Sehlstedt - 16 juni 2010 21:58


               
Fotograf: Mamma

Idag så hade jag och Daniel skolavslutning, Danne hade klockan 10.00 och jag hade klockan 13.00 Vi hade det i gympasalen på Vallaskolan,. Det var massa uppträdande, dom var riktigt bra! Mamma tog massa kort på mig också, hon fixade mitt hår :) Jag kände mig som en prinsessa.
Hemma så har jag badat,ätit jordgubbar med grädde men jag får ont i magen av jordgubbar men det är det värt!
Just nu så ser jag på "So you think you can dance" :P
Hör kommer lite bilder från skolavslutningen :)

                 
                                      Daniel och jag.
                   
                                Alla mina syskon och jag :)
                   

                                   Pappa,jag,Manne och Mawlina
             Det var den skjortan pappa fick av mig som present i måndags.
  
              Daniel och hans tjej Elin :) Dom är så fina ihop tycker jag!! 
                 
                    Jag och mina bästisar Elina och Therese :)
                  
                      Här är jag bredvid mammas Opel Reckord :P
  

                                   Jag och mina syskon i Opel :)

Av Emilié Sehlstedt - 14 juni 2010 19:51

  

Fotograf: Mamma


Idag  så har jag haft engelska,so och no. På engelskan så såg vi på fim hela lektionen och spelade spel, det var kul. På so:n så såg vi på film.  Den var sodär. Sista ämnet idag var no, då såg vi på"Harry Potter och fenixorden" och fikade, det var kul!
Efter skolan så gick jag,Elina och Therese på stan. Vi gick på alla möjliga affärer.
Idag så har mamma och pappa varit ihop i 10år. Jag köpte en skjorta till han som present, han blev jätteglad! Det är kul då man får presenter men det är roligare att ge bort presenter.
Tack pappa för att finns!!! Du är den bästa pappa som finns i hela världen och kommer alltid att vara det!! <3 Älskar dig pappa!!

Av Emilié Sehlstedt - 13 juni 2010 19:32


Idag har jag mest varit inne, var ute en snabbis idag och åt en glass. Jag har sett på tv och spelat lite spel på king. Just nu så lyssnar jag på spotify :P
Nu är det bara 3 dagar kvar till skolavslutningen..... jag LÄNGTAR!!! :D :D

Av Emilié Sehlstedt - 12 juni 2010 20:35

              

Idag så har jag,mamma och Malwina plnterat lite blommor och det blåste jättemycket!! Partytältet brakade ihop,poolskyddet blåste av och växthus överdraget eller vad det heter blåste nästan bort så jag och mamma försökte få till det men  mamma ringde pappa för han och Manne fixade ett däck till Opeln hos en kompis. Så dom åkte hem och hjälpte oss. Efter det så såg vi på film och jag har spelat lite wii fit, jag körde lite yoga. Daniel var hos pappa idag i Fångsjöbacken. Just nu så lyssnar jag på lite musik :P

Av Emilié Sehlstedt - 11 juni 2010 22:15


Idag så åkte vi på risön, det var skitkul!!! Jag och Elina badade hela tiden nästan, det var riktigt härligt!! Efter vi hade varit på risön så gick jag,Elina och Therese på sibylla och åt där och gick på stan efter det.
Hemma så har jag ätit middag,sett på film med syskonen och myst med mamma och pappa :) Just nu så lyssnar jag på musik och chattar med Alexander.
Skönt med helg!!!!!! :D

Av Emilié Sehlstedt - 10 juni 2010 20:34


Idag har haft språk,idrott,matte och elevens val. På språken så såg vi på en film som heter "Scary movie 3", den är rolig! Efter det så hade vi idrott, då körde vi vattenbrännboll, det var superkul! Vi hade lunch och två timmars rast, det var SKÖNT! På matten så fick vi reda på hur det gick på ett prov och sen jobba. Det var faktiskt en riktgit kul mattelektion!! :D Sista ämnet idag var elevens val, då gjorde vi klart vår film och redovisade den, det var kul.
Hemma så har jag fixat disken,inhalerat Daniel och badat i 2 timmar, det är 27 grader i poolen :D SKÖNT!
Just nu så äter jag körsbär,dricker energidryck och chattar med Alexander :)

Ovido - Quiz & Flashcards