Hellum

Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Emilié Sehlstedt - 16 augusti 2009 20:37


Jag har inte kunnat lägga ut något inlägg hos pappa för att han har inte nån dator där. Nu ska jag skriva vad jag har gjort hos pappa. Vi var i stugan hela helgen.


På fredagen då jag och Daniel kom dit med taxi så var Linns mamma där. Linn är pappas fru. Jag gick in och tog fram min bok jag håller på att läsa,så läste jag en stund. Sen efter en stund så åt jag lite revbensspjäll. Efter det så satt jag ute på altan med pappa och Linns mamma Lena. Linn hade gått och lagt sig och somnat klockan 10.00 Jag gick och la mig klockan 00.30 Jag satt ute på altan hela kvällen med pappa.


 På lördagen så firade dom min födelsedag. Jag fyllde år den 7 Augusti. På morgonen så fick jag en present av Lena,det var en nesesär från the body shop. I nesesären så så fanns det en bodylotion,skrubtvål och vanlig tvål, som doftade jordgubb. Jag fick två presentkort av Linn och pappa. Det var på H&M och bokhandeln i Sundsvall. Pappa och Linn har en lägenhet där. Mitt på dagen så kom farmor, av hon så fick jag en hundralapp. Då hon kom så fikade vi tårta. På eftermiddagen så åt vi surströming. MUMS!!  Vi bjöd grannen Eva på surströming. Det var jätte gott!!!  Efter middagen så pratade vi bara med varandra.


Idag så har jag bara läst min bok. Då jag åt frukost så satt Daniel med oss (min storebror) och helt plötsligt sa han att han hade jätte ont i benet. Så pappa kollade på benet och sa att det var nog kramp. Sen blev Daniel ledsen, så pappa gav han medicin. Efter det gick Danne och  lade sig, och somnade. Då klockan var 13.00 ungefär så såg jag,Lena och Danne på film den heter " En fyra för tre" den är jätte rolig!!  Sen så åt vi middag,det blev thaiwok. Stark thai mat, det är jätte gott!! Då jag hade ätit upp så kom taxin, så vi åkte hem. I taxin så fick Danne kramp i benet igen så jag masserade benet hela vägen hem. Då jag var hemma gav mamma Danne vätske medicin så att han mådde bättre och efter det så inhalerade (gör det lättare att andas) jag han. Efter det så mådde Danne jätte bra =)  Nu så ska jag gå och lägga mig. Måste bli van att gå och lägga sig tidigt och gå upp tidigt nu när skolan börjar snart. Det ska bli roligt men nervöst!! 


Här kommer lite bilder från helgen hos pappa.


Pappas stuga.


En bild på båtarna vid sjön.


 En bild på Danne. Han var jätteglad eftersom han vann och inte jag på trisslotterna.


Jag och Danne fick trisslotter och en blomma var av grannen Eva. Danne vann 30 kr och jag inget. Vi fick fem var.



En liten fågel på pappas tomt =)


Det här är sjön i stugan.


 Min fot. Jag knäppte kortet på bryggan nedanför stugan.


 Här sover jag.Pappa har ett litet gästrum.  Jag brukar sova här i gästrummet =)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till min blogg! :)

Jag heter Emilié och bor i Helgum.
Jag skriver om mitt liv,skolan,min familj, mina vänner och lite olika novell texter ibland :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards