Hellum

Alla inlägg under november 2009

Av Emilié Sehlstedt - 21 november 2009 21:38

  

Idag så vaknade jag klockan 6.30 av att Manne väckte mig och ville se på en film så jag startade en film åt han och jag somnade om Tungan ute. Då jag gick in efter nåra timmar så såg jag,Daniel och Malwina på flera filmer. Det var jättemysigt Skrattande!! Pappa och Manne åkte till farmor och mamma såg på tv. Då vi hade sett på nåra filmer så ropade mamma på mig så jag gick till hon och satte mig i soffan. Då sa mamma att hon hade lurat mig, jag har aldrig haft en sony ericsson så jag hade fått lånat den kan man säga, och idag så fick jag hennes sony ericsson satio med 12,1 megapixlars kamera. Det var en tidig julklapp. Så tog hon tillbaka den sony ericsson som jag trodde var min. Jag är överlycklig att jag har fått en tach mobil Skrattande!!!! Tack mamma och pappa Skrattande!!! Det är världens bästa julklapp Skrattande!! Det var en svart jag fick. Nu så har jag sett på polisskolan på 5:an och på "Robinsson Karibien", det var en tant som kom från Bisgården som är med i robinsson. Just nu så ser jag på "CSI Miami" Glad.

Av Emilié Sehlstedt - 20 november 2009 21:37


Idag så var det första skoldagen på tre dagar. Jag har faktiskt längtat efter skolan Tungan ute! Idag så hade jag svenska,so,no och musik. Idag så kom jag en kvart för sent på skolan för det var två tåg som stanade vid järnvägen som bussen åker förbi och buss chauffören tog gb skolan först och inte vallaskolan. Så jag blev en kvart för sent till skolan Rynkar på näsan Första skolämnet var svenska. Då målade vi en bild som passade in i texten vi ska redovisa. Det var ganska roligt Glad! Efter svenskan så hade  jag so. Då gjorde jag klart uppgifterna om grekerna. Så då fick vi ett korsod som handlade om grekerna. Det var ganska svårt men roligt Skrattande! På no:n så gjorde vi lab. Vi fick en ny partner att jobba med. Jag jobbade med min gamla klasskamrat Anton. Det var roligt!! Vi skulle göra två expriment som är enkla men det är svårt och skriva hur man gjorde det. Men det gick riktigt bra Glad! Sista ämnet var musik. Vi är i två olika grupper och min grupp ser på film just nu. Då skolan var slut så hämtade pappa och Manne mig. Vi beställde pizza på vägen hem. Nu så har jag nyss sett på "Idol" med familjen och ätit chips och godis och druckit pepsi max. Inatt så ska Manne sova över hos mig. Vi ser på filmen Narnia 2 Skrattande.

Av Emilié Sehlstedt - 19 november 2009 20:18

         


Idag så fyller ju pappa 33 år Glad. Av mig så fick han ett grattiskort av mig som jag hade gjort. I kortet så står det "Du är den bästa pappa man kan tänka sig! Du är snäll, rolig, häftig, omtänksam och en jättebra pappa! Jag är glad att jag har dig som pappa! Du är så rolig då du skojar till saker och du ställer alltid upp. Livet skulle vara jättetråkigt om du inte fanns, livet skulle vara meningslöst då. Du är den bästa pappan som finns och kommer alltid att vara det! Grattis pappa på födelsedagen, jag hoppas att du får en bra födelsedag! Älskar dig!" så står det i kortet Glad. Pappa blev jätteglad Skrattande!!! Just nu så ser jag på "SOS Gute", det programet gillar jag Tungan ute!! Imorgon så ska jag gå på skolan. Har faktiskt längtat efter skolan Flört!


       

Av Emilié Sehlstedt - 19 november 2009 07:08

      

Förlåt för att jag inte har skrivit igår Foten i munnen. Jag orkade inte. Jag mår mycket bättre nu. Jag har bara snuva och lite hosta. Så jag kanske kommer gå på skolan imorgon. Hoppas det Glad! Igår så såg jag på tv bara. Daniel kom hem igår från häggen. Han hade haft det jättebra där!! Idag så fyller min pappa 33 år. Grattis världens bästa pappa Oskyldig!!! Jag ska lägga ut en bild på hans present som han får av mig sen. Just nu så ser jag på en film som heter "Beethoven". 

Av Emilié Sehlstedt - 17 november 2009 14:00

          

Jahap nu är man sjuk igen. Jag är tvärtäppt i näsan,har feber och är jättehes. Kan knappt prata Rynkar på näsan. Vaknade imorse och kunde knappt prata och var tvärtäppt i näsan. Så idag är jag hemma. Jag och mamma har varit ensama hemma själva . Pappa är på prakriken,Daniel på häggen(korttidsboende) och Manne och Malwina på skolan. Jag och mamma har sett på tv bara Tungan ute. Vi har sett på "Morden midsomer" och ätit kakor och druckit pepsi max. Det var jättemysigt Skrattande!! Har haft en mysstund. Nu så kan jag iallafall prata jag kunde inte det imorse då jag gick upp, det lät som hes tant. Febern har jag fått på förmiddagen och snuvan är bättre nu iallfall. Just nu så ser jag på "Tzatziki" med Malwina och vi ska spela sims 2 nu. Ska ha en mystund med lillsyrran Flört Glad.

Av Emilié Sehlstedt - 16 november 2009 19:20


Idag så har jag haft engelska,so och no Skrattande. På engelskan så jobbade vi med presens,imprefekt och perfekt. Det var lite roligt Tungan ute! Efter engelskan så hade jag so. Vi jobbar fortfarande om grekerna. Nästa veckan så kommer min klass att ha prov på det. Men det var roligt idag iallafall på so:n Skrattande!! Sista ämnet jag hade idag var no. Då pratade vi om seperastions metoder. Det var lite roligt!! Då skolan var slut så gick jag och Therese på stan Flört. Hon skulle gå med mig en stund på stan och sen åka på sjukhuset. Medans vi var på stan så fikade vi med Therese mamma. Då hon åkte så gick jag på stan helt själv Glad. Det jag köpte idag det var tuggummi,hårskum, en liten dricka och scrapbook kit. Jag tog fyra bussen hem. Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så hållde jag på med scrapbook kit. Det var jätteroligt Skrattande!!!!!

Av Emilié Sehlstedt - 14 november 2009 21:05


Idag så har jag varit med syskonen. Vi har sett på "Tzatziki och morsan" och en till Tzatziki. Det var jättemysigt!! Jag har spelat sims med Manne och Malwina också. Mer har jag nog inte gjort. Nu så har jag precis sett på "Amercian funniest home vidios" med mamma och pappa. Just nu så väntar jag tills "CSI Miami".

Av Emilié Sehlstedt - 13 november 2009 21:49

          

Idag så hade jag svenska,so,no och bild Skrattande. På svenskan så läste vi om  Odysséus. Det var lite roligt! Efter svenskan så hade jag so,då jobbade vi om grekerna Glad. Jag,Elina,Therese och Angelica vi fick sitta i ett litet lugnt rum och jobba för det var jättepratigt i klassrummet. Det var jätteroligt Skrattande!! På rasten mellan svenska och so:n så fick Elina ett halsband av mig som det står på runda ringen BÄSTA VÄNNER och på brickorna så står det EMILIÉ ELINA på. Hon blev jätteglad över halsbandet Skrattande!! Jag ghar ett likandant halsband. Vi fick dom av mamma. Efter so:n så hade jag lunch och efter det så hade jag no. Då gjorde vi en lab Tungan ute. Vi skulle ta lite vatten och häla i blått färgämne och sen häla i kol efter det så tog man en tratt med ett filter i och spilde i kolvattnet. Då det hade runnit igenom så var vatten igenomskinnligt. Det var roligt Flört!! Sista ämnet var bild. Då fick man rita perspektiv. Det var lite svårt men roligt!! Då jag kom hem så beställde pappa pizza. Då han kom hem så hade han köpt godis,chips,dip,läsk och ostbågar. Så vi myste då vi såg på "Idol". Just nu så ser jag på nått polisprogram. Jag vet inte vad det heter. Idag fyller min kusin Crisse år. Grattis Crisse Skrattande.

Ovido - Quiz & Flashcards