Hellum

Alla inlägg under november 2009

Av Emilié Sehlstedt - 12 november 2009 19:47


Idag så har jag haft språk,idrott,matte och elevens val Skrattande. På språken så skrev jag en berättelse. Det var roligt Glad!! Efter språken så hade jag idrott. Då badade vi på badhuset. Förra gången simmade jag 17 längder och nu så simmade jag 18,5 längd Tungan ute. Det var jätteroligt att bada Skrattande!!!! Efter det så hade jag håltimme i 1,5 timme. På matten så jobbar jag fortfarande med geometri. Jag blev tvungen att gå fem minuter för tidigt för jag skulle vaccinera mig. Min klass skulle vaccinera oss klockan 14.00 och klockan 14.45 så fick jag vaccinera mig och jag var näst sist Obestämd. Jag gillar inte att ta sprutor men det gick bra tycker jag!! Då man hade tagit sprutan så fick man sitta i ett litet rum i tio minuter och se om man får nåra biverkningar,jag fick inte det Tyst. Rummer påminde mig om ett fängelse. Jag tog mot svininfluensan. Då jag kom på elevens val så hade jag missat 1 timme eftersom jag vaccinerade mig då. Då skolan var slut så åkte jag hem och då jag var hemma så åt jag middag. Just nu så slöar jag mig. Dricker en kopp te och äter västerbottens kex. MUMS Flört!

Av Emilié Sehlstedt - 11 november 2009 17:53


Idag så har jag haft matte,idrott,svenska,slöjd och engelska Glad. På matten så jobbar jag fortfarande med geometri. Det var roligt!! Efter matten så hade jag idrott och då spelade vi innebandy. Vi spelar det nästan jämt nu för att förbereda oss för en turné då vi ska spela bandy mot andra skolor men jag ska inte vara med Tungan ute. Men det var ganska roligt Glad! På svenskan så var vi i olika grupper och läste en speciel text om grekiska gudar och om en kille som hete Odysseus. Det var roligt Glad!! Efter svenskan så hade jag slöjd. På slöjden så fick jag ingen hjälp efter 30 minuter eller om det var mer Obestämd. Det var inge roligt. Men då jag väl fick hjälp så fick jag nåla i mina malar till min klänning. Sista ämnet idag var engelska,då hade vi glosor. Jag kunde alla Glad. Efter glosorna så jobbade vi med arbetsblad. Det var lite roligt. Då jag kom hem så åt jag middag och nu så väntar jag tills "Arga snickaren" och "Greys antomy" börjar. Det är så bra program tycker jag Skrattande!!!

"

Av Emilié Sehlstedt - 10 november 2009 21:14

    

Idag så har jag haft språk,matte,no och kvt iup. Tisdagar är dom segaste dagarna tycker jag Tungan ute. På språken så jobbade vi med arbetsblad. Det var lite roligt men ganska svårt för man skulle kunna lite om kroppspråket. På matten så jobbar jag fotrfarnade med geometri. Det ar ganska roligt Glad!! Efter matten så hade jag no. Då lärde vi oss om skyddssymboler och om utrustningen för labbar. Det var roligt Skrattande!!! Efter no:n så hade jag lunch. På lunchen så kom Elina tillbaka från sjukhuset. Hon har ju haft gips i 17 veckor och nu har dom tagit bort det idag. Nu så har hon bara lite bandage på armen. Jag är så glad för hennes skull att gipset är borta Skrattande!! Nu så har jag sett på "Navy CSI" ,med mamma och pappa och ätit skorpor och druckit te. Det var jättemysigt Skrattande!! Just nu så ser jag på "Navy CSI Los Angeles". Det programet är bra! På torsdag så ska min klass på badhuset igen Skrattande. Det ska bli jätteroligt Skrattande!!

Av Emilié Sehlstedt - 9 november 2009 21:11

  

Idag så hade jag engelska,so och no Glad. På engelskan så jobbade vi med regelbundna verb. Det var lite roligt Obestämd!! Efter det så hade vi en halvtimmes rast. På so:n så jobbade vi fortfarande med grekerna. Det är roligt tycker jag Skrattande!!! På lunchen så satt jag,Elina och Therese med våran so lärare Kristoffer. Sista ämnet idag var no Tungan ute. Då pratade vi om regler om kemi labbar. Det var lite roligt. Då jag kom hem så fick jag en ny mobil Skrattande. Jag fick mammas gamla mobil. Det var en tidig julklapp. Så nu har mamma en tach mobil och jag hennes gamla. Jag tänkte spara pengar till en sån mobil som mamma har och idag så fick jag mammas mobil i julklapp Skrattande. Jag blev jätteglad Skrattande!!! Jag har övat på engelska läxan och varit med familjen. Just nu så chattar jag med min bästis Elina och ser på "CSI" Glad.

Av Emilié Sehlstedt - 8 november 2009 14:13


Idag så vaknade jag klockan 13.45 Har fått en rejäl sovmorgon idag Cool!! Idag så är det farsdag Glad. Mamma har varit hos mormor och morfar och gett morfar present och nu så har mamma och pappa åkt upp till farmor och fafar och ska fika där och ge farfar en present. Jag är hemma jag Tungan ute. Skönt! Idag så kommer Daniel hem från pappa Lars. Har längtat efter han jättemycket Skrattande!! Men nu så ska jag ta en bit tårta som mormor har gjort. MUMS Flört!!

Av Emilié Sehlstedt - 7 november 2009 18:08

     

Idag så väckte mamma mig och frågade om jag ville följe med henne och pappa på stan och det ville jag så jag skyndade att göra mig klar Glad. Då pappa kom hem från farmor och farfar så åkte vi. Han lämnade Manne och Malwina hos farmor och farfar. Jag köpte ett jättefint kollegeblock bara Tungan ute. Vi skulle fika också i stan och då träffade vi Sandra (Malwina gudmor),hennes pojkvän och henns bror Jimmy. Så vi fikade där dom också fikade Glad. Jag och mamma vi åt en sallad pch cola. Det var jättegott Flört!! Pappa tog en baugette och cola. Då vi kom hem tog mamma fram det hon skulle ha på festen som hon och pappa är på. Jag läste tidningen Okej Tungan ute. Då klockan var ungefär 16.45 så åkte mamma och pappa. Så nu är jag själv med hundarna Glad. Jag har det jättemysigt Skrattande!!!

Av Emilié Sehlstedt - 6 november 2009 23:17

        

Idag på skolan så hade jag svenska,so,no och musik Skrattande. På svenskan så hamande vi i olika grupper och då fick vi läsa olika myter om grekerna. Det var roligt Glad!! Efter svenskan så hade vi so Skrattande. Då pratade vi om grekerna och fick lov att läsa lite text och sen så skulle man svara på ett par frågor om grekerna. Det var jätteroligt Skrattande!!! På no:n så gjorde vi ett noprov om djur som alla i klassen hade forskat och efter det så gjorde vi lab. Det var också jätteroligt Glad!! Sista ämnet jag hade var musik, då var vi i två grupper och då fick min grupp se på film, vi såg på filmen "High school musical 2". På musiken så fick jag ett utbrott Tyst. Jag skrek åt klassen att vara tyst för dom pratade jättehögt och skrek så då skrek jag åt dom att dom ska vara tyst. Då jag kom hem så åt jag middag,det var potatisgratäng,kött i sås och sallad. Mums,det var jättegott Tungan ute!! Efter att vi hade ätit så åkte Daniel till pappa. Kommer att sakna han Gråter! Jag ska igentligen till pappa Lars jag med men jag ville inte så jag är hemma i helgen. Då Daniel hade åkt så åkte jag,pappa och mamma till affären. Manne och Malwina var hos farmor. Vi köpte godis och presenter till Sandra heter hon Flört. Mamma och pappa ska på fest imorgon då kommer Manne och Malwina sova över hos farmor och jag kommer vara hundvakt hemma. Det ska bli jättemysigt Skrattande!! Nu så har jag sett på "Idol", jag hejar på Rabih men nu så hängde han lös Rynkar på näsan. Han och Mariette hängde lös och det var Rabih som åkte hem. NEEJ!! Jag ville att han skulle vara kvar längre men tydligen blev det inte så Rynkar på näsan. Men sånt händer ibland... just nu så ser jag på "Raw comedy club". Det är roligt program Flört!!! Då vi såg på "Idol så drack jag en alkoholfri drink. Den var god Tungan ute!!

Av Emilié Sehlstedt - 5 november 2009 21:53


Idag så har jag haft språk,idrott,matte och elevens val Skrattande. På språken så fick vi en ny lärare så nu har jag två lärare på sve/eng, vi jobbade med arbetsblad. Det var roligt Tungan ute!! Efter språken så hade jag idrott och då gick vi till badhuset. Vi skulle simma i 16 minuter och sen berätta hur många längder vi hann med. Jag hann med 17 längder Glad. Efter det så fick vi 20 minuters fritt. Det var jätteroligt där Skrattande!!!! Då vi kom tillbaka så hade vi lunch och sen rast i två timmar ungfär. På matten så jobbade vi fortfarande med geometri. Det var roligt!! Sista ämnet var elevens val och jag har film där Flört. Så då hamnade vi i olika grupper och sen så startade dom en film. Jag kommer inte ihåg vad min film heter som jag ser på. Då jag kom hem så åt jag middag,det blev tjockpannkaka Glad. Efter det så läste jag en stund och då jag hade läst en stund så kom faster Jenny,Patrik och Agnes Glad. Dom uppvaktade mamma. Nu så har jag sett på "Criminal minds" men nu så ska jag gå och lägga mig Glad. Jag tycker att Agnes är jättebra!! Den här låten är bäst av dom som hon har gjort tycker jag!!

Ovido - Quiz & Flashcards