Hellum

Alla inlägg under november 2009

Av Emilié Sehlstedt - 4 november 2009 20:44

    

Idag på skolan så hade jag matte,idrott,svenska,slöjd och engelska Glad. På matten så jobbade jag med geometri igen. Det var roligt Tungan ute!! Efter matten så skulle min klass ha idrott men det blev ingen idrott för vi hade ingen vikarie. Så vi hade 3 timmars rast Skrattande. På svenskan så har vi börjat jobba om grekerna. Läraren Anna-Lena läste en myt berättelse för oss och sen så fick vi nåra frågor om berättelsen. Det var roligt Skrattande!!! Efter svenskan så hade jag slöjd och då hållde jag på att rita modelen till min klänning. Det var roligt!! Då jag hade gjort det så klippte jag ut en rejäl tygbit så att det räcker till min klänning. Sista ämnet jag hade var engelska. Då fick vi ett test om presens,läraren ville se om vi kunde presens. Det var lite roligt Tungan ute! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så övade jag på läxan. Då jag hade övat ett bra tag så läste jag ett bra tag Glad. Just nu så ser jag på "Stokholm Arlanda", jag tycker inte att det är så bra program men nu så börjar "Greys antomy" Glad. Imorgon så ska jag på badhuset. Det ska bli jätteroligt även om vi bara kommer simma i en kvart Tungan ute. Men det ska bli roligt Skrattande!!!!!

Av Emilié Sehlstedt - 3 november 2009 20:17

                     

Idag på skolan så hade jag språk,matte,no och kvt iup. Jag tycker inte att det var nån jätterolig dag Tungan ute. På språken så fick vi jobba med flera papprern om olika konstiga ord betyder. Det var inte så roligt. På matten så jobbade vi med geometri. Det var roligt Glad!! Efter matten så hade jag no. Då började vi jobba med kemi. Det var jätteroligt Skrattande!! Efter no:n så var det lunch, det var pasta och nån slags kycklingryta. Det var ganska gott! Efter lunchen så hade vi lite rast och då råkade jag låsa in min nyckel i skåpet så mamma blev tvungen att köra ditt på valla med mina extra nycklar. Klommer Emilié kan jag bara säga om min själv Tyst!! Sista lektionen jag hade var kvt iup. Då fick vi jobba med nån valfri ämne som man ville jobba med. Jag jobbade med bild och läste en stund också. Det var roligt Glad!! Efter vi jobbat valfritt så fick vi ett papper som man skule ringa in olika svar på frågor man skulle svara om sig själv. Tillexempel "Vilket favoritämne har du?" Då fanns det olika svar man kunde ringa in på vilket favoritämne man har. Mitt favoitämne är so Skrattande!! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så var jag med Manne en stund och spelade lite tv spel för  han ville det. Då vi hade spelat ett tag så åkte han,pappa och Malwina till farmor en sväng och då var det bara jag och mamma hemma själva. på torsdag så ska min klass åka på badhuset Skrattande. Vi ska simma i en kvart och då ska idrottsläraren se hur mycket och hur långt man har simmat och sen så ska man duscha. Jag tycker att det är lite dåligt att vi ska simma så lite. Men det ska bli roligt Skrattande!!! Just nu så ser jag på "Navy CSI",det programet gillar jag Tungan ute!!

Av Emilié Sehlstedt - 2 november 2009 20:35

                       

Idag så skulle jag åka taxi med Daniel till skolan för hans assistent börjar på skolan Glad. Taxin ska komma 7.45 och den kom 8.15 och då börjar min lektion. Mamma ringde till lärarrummet och sa att jag skulle komma för sent. Jag var framme 8.45 vid skolan. Då jag var vid mitt skåp så sa mina kompisar Elina och Therese att vår lärare var sjuk och att vi hade håltimme. Stressad i onödan Obestämd. Efter håltimmen så hade jag so Skrattande. Då fick vi ett prov om saker med polisarbeten. Nästa vecka eller om det var veckan efter det så kommer vi besöka på polisstationen Glad. Efter provet så pratade vi om grekerna och fick läsa nåra sidor högt inför klassen och läsa för oss själva. Det var roligt Skrattande!!! Efter so:n så hade jag lunch och efter det så hade jag no. Då fick man göra klart sin forksning om sina djur och dom som var klara fick gå ner längst bak i klassrummet och klistra fast blommor på papper. Det var ganska roligt!! Så då skolan var slut så gick vi ner på stan Tungan ute. Elina skulle följa med mig och Therese följde också med. Det första vi gjorde var att jag tog ut pengar på bankomaten och efter det så gick vi och fikade. Vi åt glass. MUMS Glad!! Efter det så gick vi runt och shoppade. Jag köpte mascara,tuggummi,en bok,fars dagspresent,mini listerine och det var en till har jag för mig men jag kommer inte på vad det var. Då vi hade shoppat en stund så fikade en gång till och sen shoppade vi lite till Flört. Då klockan var 15.45 så kom våran buss så då åkte vi hem. Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så var jag med mina småsyskon Glad. Daniel är på häggen(korttidsboende). Då klockan var ungefär 18.00 så hade vi tagit fram fika för Jenny,Patrik och Agnes ,dom skulle uppvakta mamma men dom kom aldrig för Agnes hade ramlat så dom var på sjukhuset så farmor och farfar fikade med oss istället. Jag gick på promenad med Hedda idag också Glad. Nu så ser jag på "Ullared". Det är ett bra program Glad!!  

Av Emilié Sehlstedt - 1 november 2009 19:21


Idag så gick jag upp klockan 10.00 och gick in och åt lite frukost. Medans jag åt frukost så såg jag och Daniel på filmen "Tzatziki". Det var mysigt Skrattande!! Efter det så spelade jag och Manne lite spel på xbox 360. Efter det så såg jag på tv:n ett tag och då frågade pappa vad jag ville beställa Tungan ute. Vi skulle äta från terassen. Jag tog en yones,det är kebab,grönsaker och kebabsås på den. Mums det var jättegott Glad!! Efter middagen så gick jag på promenad med Axel runt byn Flört. Det var roligt och mysigt  Skrattande!! Imorgon så är det skola. Det ska faktiskt bli riktigt roligt Glad!! Efter skolan så ska jag och min bästis Elina gå på stan Glad. Det ska bli superroligt Skrattande!! Då kommer jag att använda mitt bankomatkort för första gången Tungan ute. Det ska bli jätteroligt tycker jag Skrattande!!! Så kommer vi åka bussen hem sen då jag och Elina har shoppat som galnigar Flört. Just nu så ser jag på "Top model", jag gillar inte programet så mycket men det finns inget annat bra att se just nu. Ska snart se på "Hål i väggen" som är på 6:an. Det är ett ganska roligt program Glad!!

Ovido - Quiz & Flashcards