Hellum

Alla inlägg under december 2009

Av Emilié Sehlstedt - 24 december 2009 22:07

     

Idag är det julafton. Jag vaknade klockan 10.30 tror jag och då jag gick in så fick vi öppna en julklapp. Den var till alla syskonen, det var band hero vi fick  . Det var jätteroligt!!! Det följde med trummor,gitar och mick. Det var jätteroligt att spela det!! Vi åt gröt till frukost. Dom som firade jul med oss idag var farmor och farfar. Dom kom klockan 15.00 då "Kalle anka" började. Vi såg klart på det och efter det så åt vi julbord. Det var supergott,som efterrätt så var det glass,bär och grädde. Mums! Efter det så fcik vi öp´pna julklapparna  . Jag fick inte lika många men det var för att jag fick min tachmobil för ett tag sen. Men jag fick 3 tröjor,"Harry Potter 6",prenumeration på tidningen okej,halsband och massor av annat. Av farmor och farfar så fick jag ett årskort på badhuset och Martin Stenmarcks nya skiva. Tack mamma,pappa,farmor och farfar  !! Just nu så ser jag på "Harry Potter 6 alltså halvblodsprinsen". Den är jättebra  !!!

Av Emilié Sehlstedt - 24 december 2009 00:24


Jag bloggar lite sent nu men jag skriver vad jag har gjort igår då. Jag var på stan med mamma. Hon köpte nåra julklappar till syskonen. Jag köpte inget. Det var fullt med folk! Då jag kom hem så städade jag lite och efter det så kom pappa. Han hade med sig julklapparna till mig och Daniel  .Vi fick massor av presentkort. Då han hade åkt så spelade jag och Danne lite wii. Han tycker att det är roligt!! Mormor,morfar och moster Hanne kom också. Dom gav oss julklapparna idag. Vi fick öppna dom då. Jag fick två pyjamaser,en tröja,fyra sockar och en jättefin morgonrock. Tack mormor,morfar och moster Hanne  !! Jag har spelat bingo med familjen nu. Vi vann inget. Men nu så ska jag sova. God jul allihopa  !!!!

Av Emilié Sehlstedt - 22 december 2009 21:25


 Idag s¨har jag inte haft nåra lektioner. Vi har målat lite och efter det så såg vi på uppträdande. Det var olika elever som dansade,sjöng och spelade olika instrument. Det var jätteroligt  !! Vi slutade klockan 12.00 idag och bussen skulle komma 12.10 och då skulle vi byta buss på busstationen så jag och Elina,vi gick till busstationen direkt för den bussen kom 12.30 Då jag kom hem så hade mamma och pappa gjort skinkmacker med senap och äppelmos på. MUMS  ! Det var jättegott och vi drack zeunerts julmust. Jag har varit med syskonen mest sen jag kom hem. Just nu så lyssnar jag på takidas låt "As you die" och äter lite godis  .

Av Emilié Sehlstedt - 21 december 2009 21:58


 Det här är låten "Losing" med takida. Jag tycker att den är jttebra!!!!    

Av Emilié Sehlstedt - 21 december 2009 21:20


Idag så har jag haft engelska,so och no. På engelskan så fick vi reda på hur det gick på provet och efter det så körde vi en lek. Det var roligt  !! Efter det så hade jag so. Då körde vi en tipsrunda och efter det så fick vi spela ett spel. Det var jätteroligt  !! Sista ämnet var no. Då pratade vi om pH värdet. Det var inte så jätteroligt. Då jag kom hem så fick vi främmande. Det var Simon,Mia och Amanda. Då dom hade gått så spelade jag lite wii med syskonen. Då fick jag ett sms och det var från moster Hanne. Hon undrade om jag ville följa med henne på stan och det ville jag. Jag köpte  julklappar till mamma och pappa. Jag hade jätteroligt med henne  !!!! Jag kom hem för nån timme sen. Just nu så lyssnar jag på takida igen.

Av Emilié Sehlstedt - 20 december 2009 17:54

      

Idag så vaknade jag klockan 11.30, skönt med sovmorgon  ! Jag har kollat på film med syskonen och spelat lite wii med dom. Jag och mamma har gjort julgodis på eftermiddagen. Det var jätteroligt  !! Vi gjorde mintkyssar,polkabräck och brända mandlar. Just nu så lyssnar jag på takidas låt "Losing", den är jättebra tycker jag    !!!

Nu är det två dagar kvar i skolan, sen är det jullov och det är 4 dagar kvar till julafton  .

Av Emilié Sehlstedt - 19 december 2009 21:38

    

Idag så fyller mormor 59 år. Grattis mormor  !! Vi åkte till henne på förmiddagen. Hon fick blommor,kort på Manne och Malwina och presentkort på massage. Hon blev jätteglad. Då jag kom hem så spelade jag lite wii. Moster Hanne kom till oss på eftermiddagen. Det var jätteroligt  !!! Just nu så ser jag på "Pirates of the caribbean 2", den är jättebra tycker jag  !!

Av Emilié Sehlstedt - 18 december 2009 21:25


Idag så har jag haft svenska,so,no och musik. På svenskan så skrev vi klart berättelsen om Odysseus. Efter svenskan så hade vi so och då så skulle vi gå till polisstationen. Det var väldigt kallt ute då!! Det värsta av allt är att jag har köldallergi. Jag får inte vara ute om det är mer än 10 grader på vintern. Jag blir jätteröd och det kliar på kinderna. Så jag var jätteröd om kinderna då vi gick till polisstationen. Vi kollade på celler, hur man blåser i alkoholgrej. Vi gjorde andra grejer där också. Men det var jätteroligt där!! På no:n så hade vi ett test och efter det så såg vi på film. Det var "Jurassic Park 3" som vi såg på. Den var bra. Vi hade  ingen musik idag så vi slutade alltså 13.30 men jag blev tvungen att vänta på bussen som kom 15.35 Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så spelade jag och mina syskon wii. Just nu så ser jag på "Morden i midsomer" men jag väntar på att "King of heaven" börjar på 3:an. Det här videoklippet visar varje nyår, jag tycker att den är superbra!!!

Ovido - Quiz & Flashcards