Hellum

Alla inlägg under december 2009

Av Emilié Sehlstedt - 9 december 2009 21:26

  

Idag så har jag haft matte,idrott,svenska,slöjd och engelska. på matten så jobbade jag med diagram. Vi hade en vikarie idag och han heter Bertil,han berättade mattehistorier för min grupp hela tiden. På idrotten så körde vi en slags hinderbana. Det var roligt   !! Efter det så hade jag lunch och efter det så hade jag svenska. På slöjden så nålade jag ihop min klänning. Sista ämnet idag var engelska. Då körde vi olika roliga engelska tävlingar. Det var roligt   !!! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så övade jag på min läxa. Just nu så ser jag på nått program på 5:an. Jag tror att det heter "The real houselives in New Jersey". Jag har tagit bilden genom ett fönster på vallaskolan.

Av Emilié Sehlstedt - 8 december 2009 20:22

  

 Idag så fyller världens bästa moster 26 år. Grattis moster!!!

Av Emilié Sehlstedt - 8 december 2009 20:08

  

Idag så har jaf haft språk,matte,no och kvt iup. På språken så skrev jag berättelse och övade på min engelska läxa. Det var ganska roligt   !! Efter det så hadejag matte. Då jobbade jag med medelvärdet. På no:n så pratade vi om atomer och molekyler. Det var lite roligt!! Efter no:n så hade jag lunch. Då jag och Therese väntade på maten för det var slut så kastade en kille som heter Matin en slev med pizzasallad på mig. Då blev jag sur   !! Då vi fick maten så åt vi ett tag. På kvt iup så jobbade vi fritt och efter det så såg vi på film. Det var roligt!! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så övad jag på mina läxor. Just nu så ser jag på "Navuy CSI"   .

Av Emilié Sehlstedt - 7 december 2009 21:00

  

Idag så har jag haft engelska,so och no. På engelskan så jobbade vi med plural och substantiv. Det var ganska roligt!! Efter det så hade jag so   . Då jobbade vi med Europa,jag,Elina,Therese och Anglica satt i ett annat rum och jobbade. För det var jättepratigt i det räta klassrummet. Sista ämnet idag var no. Då hade vi klassråd. Vi pratade om hur vi trivdes i klassen och vad vi ville ändra med lektioner. Då skolan var slut så gick jag på stan   . Då gick jag en timme själv och efter det så kom Elina och då shoppade vi med varandra. Det var jätteroligt   !!!! Jag köpte tuggummi,godis och julklapp. Jag träffade bara två kompisar från skolan. Det var Bille och Ina som jag känner. Då klockan var 15.35 så gick jag till vallaskolan för det var julfest. Daniel hade julfesten. Vi drack glögg först och efter det så sjöng och hans klass. Efter det så fick vi tomtegrött och skinkmacker. Efterätten var lusebulle,pepparkaka och kaffe,mjölk eller te. Det var jättemysigt där   !!!! Jag tycker att det är jätterolgt på Daniels julfest!!! Just nu så ser jag på "CSI".

Av Emilié Sehlstedt - 6 december 2009 20:01


Idag så har jag varit med en klasskompis. Vi har spelat guitar hero,spelat wii. Det var roligt  !! Då vi åt middag så pratade vi ett bra tag. Efter det så gick vi ut till mig. Då pratade vi bara. Då han åkte hem så såg jag och mamma,pappa,Daniel och jag på nåt program som det var en mamma som hade 6 barn. Just nu så ser jag på "Bones", det är ett bra program !!

Av Emilié Sehlstedt - 5 december 2009 21:58


Idag så har jag sett på film med Manne och Malwina. Vi har sett på en gammal julkalender, vi såg på "Mysteriet i Greveholm", den är bra   !!  Vi åkte till Ramsele för dom hade julmarknad, men jag hittade inget jag ville ha. Då jag kom hem så stäade jag mitt rum. Nu så har jag sett på "Robinsson karibien" med mamma och pappa. Det var mysigt   !!! Imorgon så ska jag vara med en klasskompis   . Den här låten är jättebra tycker jag!!!    

Av Emilié Sehlstedt - 4 december 2009 21:47


Idag så har jag haft svenska,so,no och musik. Jag kom 15 minuter för sent till skolan på morgonen. På svenskan så såg vi på film om Odysseus. Den är inte så jättebra   . Efter svenskan så hade jag so och då jobbade vi om Europas världsdelar. Det var roligt   !!! På no:n så jobbade vi med atomer och sen då vår andra lärare kom så gjorde vi ett expriment. Vi skulle blanda ihop vatten med oboy,strösocker och matiolja och se vad som händer. Vi var i grupper,jag var med Anton. Det var tur! Sista ämnet idag var musik   . Då pratade vi om noter, efter det så skulle vi sjunga kareoke så killarna var i ett rum och tjejerna i ett rum. Då läraren Erica kom till oss så sa hon att vi hade varit så tysta och så duktiga att vi fick sluta 15 minuter tidigare,men killarna fick sjunga för dom pratade hela tiden      . Då jag kom hem så åt jag middag och då åkte Daniel till pappa Lars. Nu så har jag sett på "Idol" med mamma,pappa,Manne och Malwina. Vi åt godis och drack julmust. Det var mysigt !! Just nu så väntar jag på att "Idol" börjar   .

Av Emilié Sehlstedt - 3 december 2009 21:03


Idag så har jag haft språk,idrott,matte och elevens val. På språken så såg vi klart på filmen och efter det så gjorde vi en reciension. Det var roligt   !!! Efter det så hade jag idrott. Vi badade då det var riktigt roligt!!! på luchen så var det ris och nån kyckling gryta. Det var rikitgt gott!! Efter det så hade jag två timmars rast. På matten så jobbade jag med  tabeller. Det var lite roligt. Sista ämnet var elevens val. Då såg vi klart på filmnen  vi såg på förra veckan. Då vi hade sett klart filmen så började vi se en ny film. Den är rätt så bra   !!! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så gick jag ut till mig och lyssnade på E.M.Ds julskiva och skrev berätelser. Det var roligt   !!! just nu såser jag på "Criminal Minds",det är ett bra program   .

Ovido - Quiz & Flashcards