Hellum

Alla inlägg under december 2009

Av Emilié Sehlstedt - 17 december 2009 20:59

  

Idag så har jag haft språk,idrott,matte och elevens val. På språken så såg vi på film igen. Det var roligt  !! Efter det så hade jag idrott, då spelade vi pingis. Efter det så hade vi två timmars rasten. På matten så jobbade vi lite med bråk. Sista ämnet idag var elevens val. Då såg vi klart på filmen "Billy Elliot", då den var slut så fick vi sluta. Vi slutade 45 minuter tidigare  . Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så gjorde jag mig klar inför julfesten i Helgum. Det var jätteroligt på julfesten!! Dom sjungde och efter det så fick man fika men min familj åkte hem. Vi fikade hemma. Just nu så ser jag på "Criminal Minds".

Av Emilié Sehlstedt - 16 december 2009 21:18


Idag så har jag haft matte,idrott,svenska,slöjd och engelska. Vi hade matteprov idag och det handlade om diagram och medelvärdet. Då man vaar klar med provet så fick man gå iväg. Då vi hade idrott så fick vi reda på att den var inställd. Så då hade vi 3,5 timmes rast ungefär  . På svenskan så skrev vi om Odysseus. Det var ganska roligt! Efter det så hade jag slöjd, då sydde jag på min klänning. Sista ämnet var engelska, då hade vi prov igen. Då man var klar med det så fick man gå. Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så var jag med syskonen. Just nu så lyssnar jag på Takida  .

Av Emilié Sehlstedt - 15 december 2009 20:28


Idag så har jag haft språk,matte,no och kvt iup. På språken så såg vi klart på filmen och sen så startade vi "Sunes jul". Den filmen är bra  !! På matten å jobbade jag med diagram och medianvärdet. På ni:n så jobbade jag med Grundämnen och rena ämnen. På lunchen idag så var det julbord, men det var inget gott. På kvt iup så jobbade vi med allt möjligt. Då skolan var slut så åkte jag hem  och då åt jag middag. Det var thaimat som mamma hade gjort. Det var verkligen supergott  !!! Efter det så har jag övat på läxan. Just nu så ser jag på "Navy CSI"  .

Av Emilié Sehlstedt - 14 december 2009 21:20

  

Idag så har jag haft engelska,so och no. På engelskan så jobbade vi med plural och efter engelskan så hade jag so. Då jobbade vi med världsdelar och huvudstäder. Det var roligt  !! Sista ämnet var no. Då pratade vi om molekyler. Det var ganska roligt! Då skolan var slut så gick jag,Elina och Therese på stan. Vi tänkte fixa julklapparna. Vi fiakde på westerlunds också. Vi hade det jätteroligt och vi skrattade jättemycket  !! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så spelade jag och pappa lite basket på wii. Just nu så ser jag på "Svenska hjältar 2009", jag blir alldeles tårögd då man ser vad alla har gjort som har räddats nåns liv eller hjälpt nån :´)  . Jag tycker att det är så himla snällt  !!! Men nu så ska jag fortsätta se på det.

Av Emilié Sehlstedt - 13 december 2009 21:50


Idag så kom mina kusiner på besök. Det var jätteroligt   ! Då fick jag träffa min nya kusin Rasmus. Han var jättesöt   ! Jag och Crisse vi spelade wii. Det var jätteroligt  !! Det är allt jag har gjort idag och jag har också sett på film med syskonen. Men nu så sak jag sova. Imorgon så ska jag på stan med min kompisar  .

Av Emilié Sehlstedt - 12 december 2009 21:57


Idag så har vi julpyntat. Det har varit jätteroligt!! Mamma har varit på marknad i Hammarn och pappa och Manne har köpt en bil. Så det var bara jag och Malwina hemma och vi julpyntade i hela huset. Då mamma kom hem så åkte vi på Nipan. Det var julbord där idag. Det var ganska mycket folk där och maten var jättegod   !!! Då vi kom hem så var man ju jättemätt men det var det värt. Just nu så har jag sett på "Robinsson Karibien", det är ett bra program men nu så ska jag nog starta filmen Dreamgirls. Imorgon så kommer mina kusiner   . Jag har ju fått en ny kusin som heter Rasmus. Han är jättesöt   !!

Av Emilié Sehlstedt - 11 december 2009 22:02

 

Idag så har jag haft svenska,so,no och bild. På svenskan så har vi ju sett på film och nu så ska vi skriva om nån person. Det var jätteroligt   ! Efter det så var det lucia. Det var jättefint och vackert  ! På so:n så gjorde vi nutidsfrågerna. Det var roligt!! På no:n så hade vi ett prov om eld. Det gick ganska bra tror jag. Vi gjorde också ett expriment. Det är svårt att fösklara vad vi gjorde men det var roligt! Sista ämnet var bild. Då målade vi ett perspektiv. Det var superroligt  !! Då skolan var slut så väntade jag på bussen i 40 minuter. Då jag kom hem så hade vi främmande. Amanda hos oss och efter ett tag så kom hennes mamma Mia och pappa Simon. Vi åt middag tillsammans. Just nu så väntar jag på att "Idol"börjar. Jag hoppas att Erik vinner  !!

Av Emilié Sehlstedt - 10 december 2009 20:34

  

Idag så har jag haft språk,idrott,,matte och elevens val. på språken så såg vi på film. Förra veckan så såg vi en film och nu ser vi en till av samma författare. Fiilmen är ganksa bra   ! Efter det så hade jag idrott. Niorna hade volleyboll turnering idag så vi hade ingen idrott idag. Så då hade vi 3,5 timmes rast. Skönt   !! Efter det så hade jag matte. Då gjorde jag ett litet prov av b delen av provet alla har gjort. Sista ämnet idag var elevens val. Jag har film där. Vi ser på en film som heter "Billy Elliot", den är väldigt bra   ! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så övade jag inför no provet imorgon. Just nu så ser jag på ett program som heter "Barnet som fastnade i tiden", den handlar om ett barn som har en syndrom men ingen vet vad för syndrom och då hon föddes var hon 16 år. Det är ett ganksa bra program ! Malwina sjöng på pansionärshemmet imorse och då skulle hon ha tomtekläder. Så då tog jag kort på mina små tomtar   .

Ovido - Quiz & Flashcards