Hellum

Alla inlägg under augusti 2009

Av Emilié Sehlstedt - 23 augusti 2009 20:09


Idag så har jag bara slöat! Jag har sett film med Daniel,Manne och Malwina. Jag har också varit på Malwina fotbolls träning. Hon var jätte duktig!! Jag läste lite på Inas träning också.


Imorgon är det ju skola. Jag är lite nervös men det kommer jag nog bara vara imorgon hoppas jag. Jag slutar klockan 12.45 på måndagar och 16.00 från tisdag till fredag. Lite konsitga tider tycker jag. Jag trodde att jag slutade tidigt på fredagar men tydligen inte. Men det ska bli roligt att få börja på en ny skola!!


Här kommer lite bilder från Malwinas träning.


 Fotbolls Malwina.


 Malwina. Här så är vi på väg hem.


 Nu ska dom spela match.

 


 Så här ser Helgums skola ut.

 


 Den här bilden tog Malwina. Hon ville ta ett kort på mig så då fick hon det.

Av Emilié Sehlstedt - 22 augusti 2009 20:04


Idag så har varit med Daniel. Vi såg på film och spelat spel. Det var jätte mysigt! Efter det så gick jag till mitt rum och bäddade sängen läste lite. Då jag hade läst en stund så ropade pappa på mig och frågade om jag kunde ducka och det gjorde jag. För Simon,Mia och Amanda skulle äta middag med oss idag också. Mamma hade beställt pizza till oss. Efter en stund så var mamma hemma och Simon. Så då åt vi pizza. Jag fick en kebabbåt =) Mums!! Efter det så satte vi oss i soffan och pratade. Men nu har dom åkt.


Nu så lyssnar jag på musik. Men jag ska snart se på kanalen Animalplanet.


Här kommer lite bilder från den här kvällen.


 Pappa och lilla Amanda.


 Simon.


 Mia.

Av Emilié Sehlstedt - 21 augusti 2009 22:34


Idag efter mammas visning så var Simon,Mia och doms lilla söta Amanda hos oss. Jag är Simons kusinbarn. Vi åt plåckmat med dom. Plåckmat är lite grönsaker,kyckling,bröd,fetaost och oliver. Det var jätte gott!! Sen så har jag gosat med Amanda. Hon är 6 månader och jätte gulig!! Dom har åkt hem nyligen.


Nu så ser jag på en film som heter "Dreamgirls" den är jätte bra!!


Här kommer lite bilder. Det är ingen på Mia för jag har inga bilder på  hon bara en men den är inge bra.


 Mamma och guliga Amanda!!


 En bild på Simon. Hihihi en rolig bild!


 Vi åt lite godis också. Det var är ju en fredag.

Av Emilié Sehlstedt - 21 augusti 2009 12:56

Idag ska mamma ha en visning här hemma. Hon säljer barnkläder och vuxna kläder som är i regnbågens färger. Dom är jätte fina!!  Hon ska ha den visningen i eftermiddag. Du får gärna komma =)


 Idag så har jag läst... igen. Boken jag läser är jätte spännande!!! Den heter " Bärnstens kikaren" det låter kanske inte så spännande men det är den. Det är del 3 jag läser. Det handlar om en elva årig flicka som hamnar i olika faror för att hon har fått en guldkompas, som alla vill ha. Den är en spännande och sorglig bok. Det jag gör just nu är att jag är ute på internet och lyssnar på musik. Det är artisterna E.M.D Dom tycker jag är jätte bra!!! 





Av Emilié Sehlstedt - 20 augusti 2009 21:04


Ikväll så var jag på Mannes fotbollsträning. Mamma skulle på föräldrarmöte och pappa måste vara hemma med Daniel och Malwina så jag följde med på Mannes träning. Vi var där först så då spelade vi lite fotboll sen så började Mannes tränig så då satte jag mig på en bänk och läste ett tag, sen så tittade jag på han också ett bra tag. Han var jätte duktig!!!! Sen så var träningen slut och cyklade hem och borstade tänderna. Och nu så ser jag på ett program på animalplanet som heter "Otämjt och oklippt" det är ett jätte bra program!!! Man får se folk som överlevt allvarliga skador från olika djur och djur som har hamnat i en allvarlig situation och klarar sig. Det är ett spännande program!! Men nu ska jag fortsätta se på tv:n.


Här kommer lite bilder från Mannes träning.


 Nu ska dom spela fotbollsmatch. Det blev 1-1.

 


 Mannes bästis Viktor heter han.

 


 Nu är det samling.

 


 Manne är redo för fotboll!

Av Emilié Sehlstedt - 20 augusti 2009 10:48


Imorse hade jag tänkt att vakna klockan 06.00 men när jag vaknade så somnade jag om igen. Klockan var 08.00 så vaknade jag igen och då tog jag fram min bok och läste i en timme. Efter ett tag gick jag in till tv rummet och läste en liten stund där också , efter det så skärde jag en apelsin till Manne. Sen så åkte mamma,pappa och Manne till Bollsta, dom ska kolla på en golf som är slimegrön.

 Just nu så ser jag på programet "En krokodiljägarens dagbok" på kanalen animal planet. Det programmet är jätte bra!! Det är en kille som heter Steve och han äger en djurpark och där matar han krokodiler och tar hand om lite andra djur. Och just nu så matade han en struts och den strutsen jagade han.

En gång så har en struts nöp tag i mitt hår för den trodde nog att det var gräs kanske. Då var jag kanske 8 år tror jag. Jag var på en djurpark då det hände. Men nu ska jag fortsätta se på programmet.

Av Emilié Sehlstedt - 19 augusti 2009 21:06

Snart så är det skola igen...det ska bli jätte roligt men jag är nervös!!! Jag börjar på måndag. Då ska jag börja på vallaskolan. Det är fem klasser i sjuan. Jag går i klass 7:5 med min bästis Elina!!! Dom som kommer från min klass är Elina världens snällaste tjej,Therese hon är också jätte snäll,Joel han är en cooling och sist så är det Anton han är också en cooling. Jag är jätte glad över att jag får gå med min bästis iallafall. Mamma har sagt att jag får dom bästa fröknarna... det är ju jätte bra!


Det jag har gjort idag är att läst ut en bok och sen börjat på en ny,sett på kanalen animal planet och slöat. Det är ganska skönt att slöa ibland!! Just nu så lyssnar jag på musik och är ute på internet men jag ska gå och lägga mig så fort låten är slut. Hade tänkt att gå upp klockan 06.00,jag brukar gå upp den tiden då det är skola. Men nu ska jag gå och lägga mig.

Av Emilié Sehlstedt - 18 augusti 2009 22:06


Ikväll så var jag på Mannes fotbollsmatch. Det var jätte roligt att se på!!! Hans lag vann med 6-4. Jag skrattade en gång för Mannes målvakt tog bollen från det andra laget och då skrek han: Hahahahahaha min boll!! Då skrattade jätte många då målvakten sa det. Jag tog en hel del bilder från matchen men jag lägger inte ut alla för då blir inlägget jätte långt!! Så jag lägger bara ut nåra bilder från matchen. Efter matchen så fikade vi hemma. Dom som fikade med oss var morfar,grannen Göran och moster Hanne. Dom såg på Mannes fotbollsmatch och efter den så fikade vi ju. Farfar såg också på matchen men han kunde inte fika,för han skulle skruva med sin motorcykel. Efter fikat så åkte alla hem och jag borstade tänderna och satte i tandställningen sen gick jag ut till mitt rum.


 Men nus ka jag gå och lägga mig. Det blir lite sent idag. Jag går och lägger mig tidigt nu så att jag blir van innan skolan börjar. Då ska jag börja på valla...det ska bli jätte roligt men jag är lite nervös!!!


Här kommer bilder från matchen och innan matchen.


 Här så tackar dom för matchen sen så åkte alla hem.


 Mannes fotbollslag. Han är i det gröna laget.


 Mannes match.En dålig bild.


 En bild på morfar. Han håller på med mobilen.

 


 Här så funderar Göran på nåt tror jag.


 Så här ser mammas och pappas presenter som dom fick av mig idag.


 Tokiga moster Hanne och Malwina. Hihi!

Ovido - Quiz & Flashcards