Hellum

Alla inlägg under januari 2010

Av Emilié Sehlstedt - 23 januari 2010 13:53


Idag så väckte Malwina mig för vi skulle på utflykt  . Vi åkte skoter till isen och tände en brasa där. Det finns en backe där vi var. Vi åkte bob och fikade där. Det var jättemysigt!! Just nu så ser jag på "Mio min mio" med Manne och Malwina. Den filmen är jättebra tycker jag  !!

Av Emilié Sehlstedt - 22 januari 2010 23:39

 


Idag så har jag varit hemma från skolan  . Har jätteont i magen. Jag har inte magsjuka utan bara ont i magen. Jag har sett på film med småstyskonen och varit ute på facebook hela dagen. Mamma och pappa har köpt en ny skoter. En yamaha som har bubbeldyna,handtag med värme,ryggstöd och den är supersnygg  !! Jag har sett på "Let´s dance" med familjen nu. Daniel är hos pappa Lars i helgen. Saknar han nu!! JUst nu så chattar jag med min kompis Alexander och lyssnar på Takida musik  .

Av Emilié Sehlstedt - 21 januari 2010 21:24


Idag så har jag haft språk,idrott,matte och elevens val. På språken så jobbade vi med ett häfte om krokidiljägaren. Jag brukar se hans program så jag kunde allt men det kunde inte dom andra. Efter jag gjort häftet så läste jag. Det var roligt  !! Efter språken så ahde jag idrott. Då körde vi Cath the flag, det var roligt! Efter det så hade jag tvåtimmars rast. På matten så jobbar vi fortfarande med bråk. Sista ämnet idag var elevens val. Där har jag bild, vi skulle måla med kladdkriter. Det var faktiskt roligt! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det satt jag framför tv i soffan. Har haft ont i magen hela dagen  . Just nu så lyssnar jag på Takida och chattar med min kompis Alexander  .

Av Emilié Sehlstedt - 20 januari 2010 19:09


Idag så har jag haft matte,idrott,svenska,slöjd och engelska. På matten så jobbade jag med bråk. Idag var det faktiskt roligt att jobba med det. Efter det så hade jag idrott  . Då hade vi en ny idrottslärare. Hon heter Veronica och hon var ganska bra. Vi fick göra fritt så jag,Elina och Therese spelade badminton. Det var roligt! På svenskan så läste läraren en berättelse för oss, det var mästerkatten med stövlarna. Efter det så pratade hon om vad väsen är och sa hiur vi ska jobba med berättelsen vi ska jobba med snart. Det längtar jag till  !! Efter det så hade jag slöjd, då hade mitt boroderi försvunit så jag blev tvungen att börja om. Det var inte så roligt. Sista ämnet idag var engelska. Då gjorde vi en hörövning och jobbade med ett häfte. Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så övade jag på läxan. Just nu så lyssnar jag på Takida  .

Av Emilié Sehlstedt - 19 januari 2010 21:54


Idag så har jag haft språk,matte,no och kvt iup. På språken så läste jag hela timmen. Det var väldigt roligt! På matten så jobbade jag med bråk igen. Det är lite trist tycker jag. Efter det så hade jag no och då pratade vi om årstiderna och hur det blir dag och natt. Det var ganksa roligt! Efter det  så var det lunch och efter det så hade jag kvt iup. Då pratade vi om aktivitetsdagen vi snart ska ha. Då jag kom hem så var jag med Malwina,Manne är var hos en kompis. Malwina och mamma har feber. Stackars dom!! Men jag och Malwian spelade lite wii. Det tyckte hon var roligt! Just nu så ska jag läsa ut dom sista sidorna av kapitlet i min bok som jag läser. Liza Marklund med boken "Gömda", den är jättebra!! Det är en bok jag kan rekomendera.

Av Emilié Sehlstedt - 18 januari 2010 20:22

  


Idag har haft engelska,so och no. På engelska så pratade vi om oregelbundna verb. Det var lite långtråkigt. Efter det så hade vi so. Då fick vi träffa våran nya lärare som vi ska ha på so:n den här terminen. Hon heter Christina och hon var ganska snäll tycker jag. Vi körde lekar för att hon ska lära känna oss lite bättre  . Sista ämnet idag var no. Då såg vi på tre filmer om elektricitet. Två handlade om det, den andra handlade om två olycker som hände vid järnvägar. Då skolan var slut så gick jag till tandläkaren. Jag behöver inte min tandställning längre. Det känns skönt  !! Efter det så gick jag och Therese på badhuset. Det var jätteroligt  !! Vi simmade där till klockan 15.00 sen gjorde vi oss klar och tog bussen hem. Just nu så lyssnar jag på Takida  . Men jag vill se "Idrottsgalan" men 1:a funkar inte just nu på min box. Lite irriterande....  

Av Emilié Sehlstedt - 17 januari 2010 15:05


Idag så väckte pappa mig och då jag kom in så såg jag på en film med Daniel. Vi såg på "Tzatziki". Efter det så åkte vi iväg på skoter  . Farfar följde med oss. Det var jag,pappa,Manne och farfar som åkte. Vi åkte till Långsele och då åkte vi till faster Jenny och hennes kille fäöljde med oss en sväng. Det har varit jätteroligt !!! Vi har nyss kommit hem. Just nu så ser jag på "Eva och Adam" med Malwina. Hon har feber idag. Stackarn! Imorgon så ska jag och Therese åka på badhuset. Det ska bli jätteroligt   !!

Av Emilié Sehlstedt - 16 januari 2010 21:54

  

Idag så har jag klippt mig. Mamma toppade mig lite. Det blev jättebra  ! Jag har sett på film med syskonen och spelat lite wii med dom. Vi har haft det jättemysigt  !! Mamma och pappas kompis Pedda kom till oss och åt middag med oss. Vi beställde pizza. Efter det så såg jag,mamma,pappa och Pedda på skidskytte. Det var damernas och Helena Jonsson var med. Hon kom 1:a  . Hon är ju JÄTTEBRA!! Nu så har jag sett på "Robinsson Karibien" med familjen, vi drack dricka och åt lite godis. Just nu så lyssnar jag på Takida   .

Presentation


Välkommen till min blogg! :)

Jag heter Emilié och bor i Helgum.
Jag skriver om mitt liv,skolan,min familj, mina vänner och lite olika novell texter ibland :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards