Hellum

Alla inlägg under januari 2010

Av Emilié Sehlstedt - 15 januari 2010 20:05


Idag så har jag haft svenska,so,no och bild. På svenskan rättade vi en text som det var stavlfel på och hon sa att vi ska skriva en lång sago berättelse. Jaa!! Det ska bli roligt  !! Efter det så hade vi so. Då hade vi en rolig lärare som heter Bertil. Han sa att han var vikarie för våran vikarie som är också en vikarie som är i södra sverige nu. Lite komplicerat! på no:n så gjorde vi expriment. Vi gjorde Ph värden med olika saker tillexempel tvål,cola,diskmedel. Det var jätteroligt  !! Sista ämnet idag var bild. Då skulle vi välja om vi ville måla surrealismen och realismen. Jag valde surrealismen. Det var jätteroligt men det var lite svårt. Man ska komma på nåt konstigt. Men det var roligt  !! Då jag kom hem så familjen middag. Manne är med en kompis idag som sak sova över. Han heter Wille och han är jättesnäll och busig! Just nu så ser vi på "Let´s dance". Det gillar både hon och jag. Vi har fredagsmys nu tycker hon. Vi har sett på stavfet också efter middagen. Sverige kom 1:a  . Yess! Det är bra det!!

Av Emilié Sehlstedt - 14 januari 2010 20:21


Idag så har jag haft språk,idrott,matte och elevens val. På språken så jobbade jag klart sve/eng häftet och efter det så skrev jag berättelse. På idrotten så körde vi olika stationsbana. Det var roligt  !! Efter det så hade vi lunch och två timmars rast. På matten så jobbade vi med bråk igen. Det var lite roligt! Sista ämnet var elvens val. Jag har bild på det. Mina bästisar Elina och Therese har också bild, Joel min kompis har det också. Så jag var inte ensam. Det var jätteroligt på elevens val  !! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så såg jag på skidskytte. Det var herrernas. Det gick sådär för sverige. Just nu så ser jag på "Extreme home makeover" och ligger på spikmattan  .

Av Emilié Sehlstedt - 13 januari 2010 21:55


Den här låten är riktigt bra tycker jag!! Takida med låten "Tonight"   .

Av Emilié Sehlstedt - 13 januari 2010 19:57


Idag så har jag haft matte,idrott,svenska,slöjd och engelska. På matten så jobbade vi om bråk. Det var ganska roligt  . Efter det så hade vi idrott. Då gjorde vi ett bip test. Man ska springa i en speciell takt och då ett bip piper så ska man vara vid ett specielt ställe. Det gick ju ganksa bra men det blev jobbigt. På svenskan så jobbade vi kalrt med delen om Odysseus. Det var skönt att det är klart nu. Efter det så hade jag slöjd. Då skulle vi brodera lite. Det var roligt!! Sista ämnet idag var engelska. Då jobbade bi med en text som heter star, det var ganska roligt tycker jag  . På bussen så satt jag längst bak och det var en kille bakom mig så pillar med mitt hår. Det är ganska jobbigt!! Men då jag säger åt han med min arga röst så slutar han, tur. Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så såg jag på skidskytte. Det var damernas. Helena kom på 15:a plats. Det är ändå bra tycker jag  . Just nu så lyssnar jag på musik och ligger på soikmattan  .

Av Emilié Sehlstedt - 12 januari 2010 19:57

  

Idag var det första skoldagen på länge. Det var roligt  !! Jag hade språk,matte,no och kvt iup. På språken så jobbad vi med ett häfte bara, det var lite långtråkigt. Efter det så hade jag matte, vi pratade om vad vi ska jobba med och vi gjorde nåra tal på tavlan också, det var roligt  ! På no:n så pratade vi om det vi ska jobba med och pratade om historik. Sisita ämnet idag var kvt iup. Då får vi jobba med nåt valfritt. Jag jobbade med bild. Då skulle vi göra ett perspektiv och det skulle vara ett gammaldags lok. Det var svårt men jag klarade det. Det var roligt! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så var jag med syskonen  . Just nu så ligger jag på spikmattan och lyssnar på Takida  .

Av Emilié Sehlstedt - 11 januari 2010 19:42

  

Idag så har jag varit med Elina hela dagen. Vi har varit ute,sett på film,pratat en hel del och vi har skrattat väldigt mycket !! Vi har haft det jätteroligt  !! Då jag kom hem så åt jag middag och efctr det så var jag ,med Daniel och sen med Manne och Malwina. Just nu så lyssnar jag på Takida musik   .Imorgon är det skola...det sak bli ganska roligt!

Av Emilié Sehlstedt - 11 januari 2010 09:44

  

Idag ska jag till min bästis Elina. Det ska bli jätteroligt  !! Vi kommer nog skratta en hel del  ! Då jag kommer hem så tänkte jag vara med Daniel en stund. Men nu så ska jag vänta tills jag ska till Elina  .

Av Emilié Sehlstedt - 10 januari 2010 19:42

  

Idag så har jag sett på skidskytte,skidor och slalom hela dagen. Helgums stjärna Helena Jonsson kom 2:a i skidkskytte. Hon är ju SUPERDUKTIG  !!! Men det är vad  jag har gjort idag. Just nu så lyssnar jag på Takida musik,chattar med min bästis Elina och ligger på spikmattan  . Imorgon har jag studiedag  .

Presentation


Välkommen till min blogg! :)

Jag heter Emilié och bor i Helgum.
Jag skriver om mitt liv,skolan,min familj, mina vänner och lite olika novell texter ibland :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards