Hellum

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emilié Sehlstedt - 18 oktober 2009 20:19


Idag så vaknade jag klockan 12.00, skönt att ha en sovmorgon Glad! Jag har varit med mina syskon idag Skrattande. Vi har sett på filmen "Fult frys". Vi tycker att den filmen är jättebra Glad!! Mamma har varit på en visning idag och då hon kom hem så åkte pappa och Manne och kollade på en bil. Malwina och mamma har feber och Daniel är jättetrött. Han har avrit sjuk i 4 veckor nu. Stackars dom Rynkar på näsan!!!! Imorgon på skolan så kommer jag att ha engelska,so och no. Det ska bli roligt Skrattande!! Just nu så ser jag på en film,jag ser på "Madgagaskar 2". den filmen är gansak bra tycker jag Flört!!

Av Emilié Sehlstedt - 17 oktober 2009 21:38

     relax  

Idag så åkte Therese hem klockan 10.00 ungefär för dom skulle tvätta kläder idag. Vi sov bara 5 timmar inatt så nu är jag riktigt trött Obestämd!!!!! Jag har myst med mina syskon. Vi har sett på film hela dagen nästan och ätit glass Skrattande. Till middag idag så blev det pirogpaj,mamma gjorde inte som det stod i receptet men det blev ändå supergott Tungan ute!!! MUMS Glad!! Nu så har jag läst en bok för mina småsyskon. Dom ville det så då läste jag en rolig bok Glad. Jag har sett på "Här är ditt liv" med mamma och pappa nyss. Det programet är jättebra Flört!! Men nu så ska jag se på "CSI Miami" och sen så ska jag se på "Brottskod försvunnen" efter det så ska jag sova Flört.

Av Emilié Sehlstedt - 16 oktober 2009 23:43


        

Idag på skolan så har jag haft svenska,so,no och musik Skrattande. På svenskan så gjorde vi ett litet miniprov kan man säga. Efter det så fick vi läsa resten av letionen Skrattande. Efter svenskan så hade jag so Skrattande. Vi håller på med lag och brott.  Vi var i fem grupper och då fick vi ett papper att vi ska numerera olika brott, vad som är värst och minst värst. Det var riktigt roligt Skrattande!!! Efter det så hade jag lunch,då var det kalops med potatis. Det var ganska gott Tungan ute. Efter lunchen så hade jag no i två timmar ungefär. Då forskade vi om våra djur som vi forskar om. Det var roligt Glad!! Sista ämnet var musik. Då hållde jag på med noter. Det var lite jobbigt Obestämd! Therese sover över hos mig idag Skrattande. Då hon och jag kom hem så åt vi middag. Det var tacos. MUMS Tungan ute!! Efter middagen så gick jag och Therese till mitt rum. Just nu så ser vi på "Fast and furios" på 3:an. Vi har jätteroligt tillsammans Skrattande!!! Men nu så ska vi fortsätta se på filmen Flört.

Av Emilié Sehlstedt - 15 oktober 2009 19:46


Idag så hade jag inte nån skola,jag skulle ha en utbildning Glad. Jag blev utvald i klassen som en friends så idag så var jag på en utbildning om vad friends gör,vad vi hjälper med,hur man borde behandla folk. Det var jätteroligt Skrattande!!!!!  Vi hade utbildningen på Hullsta gården. Det första vi gjorde var en lära känna varandra övning. Då så skulle man ställa alla ställa sig i en ring och sen så skulle en person ställa sig i mitten och säga sitt namn och sen göra en rörelse som alla andra skulle göra och säga ens namn. Det var roligt och lite pinsamt Tungan ute!! Vi såg på en kort film om mobbning,pratade om att man ska respektera varandra. Jag hade en toppendag idag Skrattande!!!!!!!  Så vi ska hålla koll så att ingen skulle må dåligt och ingen ser det så ska vi säga till en lärare. Jag slutade klockan 15.00 så då väntade jag på alla andra Tungan ute. Men jag har haft en superbra dag idag Skrattande!!!!! Då jag kom hem så åt jag middag. Idag så fick jag mitt bankomatkort. Det känns jätteroligt Flört!! Jag känner mig så vuxen Glad. Just nu så ser jag på "Otämjt och oklippt" på kanalen animal planet. Det programet gillar jag Tungan ute!!

Av Emilié Sehlstedt - 14 oktober 2009 20:19

  

Idag på skolan så började första lektionen med matte. Då jobbade jag om cirklar,det var ganska roligt Tungan ute! Efter matten så skulle jag igentligen ha idrott men det skulle vi inte ha idag,vi skulle se på en teater Glad. Det var dom på Freinds som hade gjort den teatern. Den handlade om mobbing och om kränkningar. Efter teatern så skulle vi prata om mobbing och om teatern Glad. Vi fick ett papper om att man skulle välja ut två personer som vi tycker passar som en freinds. Då jag hade syslöjd så fick vi reda på vilka som skulle få vara med i freinds Tungan ute. Jag och min kompis Elin fick mest röster om att vi skulle passa som feinds Skrattande. Vi fick säga nej om vi ville men det gjorde inte vi. Så imorgon så ska jag på en utbildning på Hullsta gården. Två personer i alla sjuor,åttor och nior ska på den utbilndningen. Det ska bli jätteroligt Skrattande!!! Här är hemsidan för freinds http://friends.se/?id=1225. Sista ämnet jag hade var engelska då hade vi läxförhör Obestämd. Då jag kom hem så berättade jag om det med friends medans jag åt middag. Just nu så ser jag på "Otämjt och oklippt" på kanalen animal planet Glad.

Av Emilié Sehlstedt - 13 oktober 2009 20:09

  

Idag då jag vaknade så mådde jag illa och hade ont i magen så jag var hemma från skolan Rynkar på näsan. Jag har sett på tv med mamma hela dagen nästan. Imorgon så ska jag på skolan för nu mår jag bra Skrattande. Då jag hade ätit middag så hittade mamma papperna om vilken tid jag föddes och när jag döpte mig Glad. Dom dära papperna har barit borta länge men nu så hittade mamma dom. Jag föddes 13.06 den 7 augusti ,och döpptes den 24 maj 1997 Glad. Det var roligt att få veta vilken tid man föddes. Just nu så ser jag på "NAVY CSI" och äter kex med olika ostar och dricker saft. Har en mysstund för mig själv Skrattande.

Av Emilié Sehlstedt - 12 oktober 2009 18:46


Idag på skolan så har jag haft engelska och 30 minuters so. Jag var hos tandläkaren efter so:n Rynkar på näsan. På engelskan så jobbade vi om was,were,have och has. Det var ganska roligt Glad!! På so:n så pratade vi om lag och rätt. Det var roligt och intressant Skrattande!! Efter 30 minuter så skulle jag till tandläkaren Obestämd. Jag var hos en specialist som pratade om min tandställning. Första gången jag var hos en specialist så sa han att jag ska operera käken men nu så har jag en ny och han sa att jag inte ska operera. Det var skönt att höra Glad!!! Efter jag var hos tandläkaren så gick jag och mamma till banken och skaffade bankomatkort Skrattande. Då jag kom hem så åt jag och mamma varma mackor. Mums! Det jag också har gjort är att sett på film med Daniel,vi har sett på "Svensson svensson",dom filmerna är jättebra Tungan ute!! Just nu så ser jag på "Unga mödrar",det programet gillar jag!!

Av Emilié Sehlstedt - 11 oktober 2009 21:42


Det har varit en bra helg. Jag har köpt plånbok,tidníng,nagellack,bodylotion,vykort,tröja,
födelsedags presenter mm.

Just nu så ser jag på "Supernatural". Det är inte så jättabra film men ganksa bra.

Presentation


Välkommen till min blogg! :)

Jag heter Emilié och bor i Helgum.
Jag skriver om mitt liv,skolan,min familj, mina vänner och lite olika novell texter ibland :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards