Hellum

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emilié Sehlstedt - 11 oktober 2009 11:26


Idag så ska jag shoppa lite Skrattande. Klockan 17.00 så kommer min och Daniel taxi så då åker vi hem Glad. Men innan jag åker hem ska jag tokshoppa igen Skrattande. Imorgon så ska jag till tandläkaren. Det ska inte bli roligt tycker jag Rynkar på näsan!!! Men nu så ska jag äta frukost.

Av Emilié Sehlstedt - 10 oktober 2009 18:32

      

Idag så har jag ju varit på stan Skrattande. jag köpte bodylotion,tidning,vykort,grattiskort,nagellack mm. Jag tycker att det är jätteroligt med shopping Skrattande!!! Nu så har Daniel varit på puben. Han hade jätteroligt Glad!! Just nu så lagar Linn och hennes mamma mat,pappa,Linns pappa och Linns lillebror dom pratar med varandra,Daniel vilar och jag har precis druckit en caffe latte. MUMS Flört!! Men nu så ska jag fortsätta dricka caffe latten .

Av Emilié Sehlstedt - 10 oktober 2009 12:19


Idag så ska jag tokshoppa. Det ska bli jätteroligt Skrattande!!! Daniel ska gå på stan också. Lite senare så ska han gå på puben med pappa,Linns lillebror Nils och hans tjej. Daniel tycker att det ska bli jätteroligt Skrattande!! Just nu så ser Daniel på "En fyra för tre" med pappa och jag väntar på Linn som håller på att göra sig klar sen så ska vi går ner till stan och shoppa loss Flört. Jag kommer att lägga ut lite bilder ikväll Flört.

Av Emilié Sehlstedt - 9 oktober 2009 20:42

  

Idag så har jag haft svenska,so,no och bild Glad. på svenskan så skrev vi dikter. Det var roligt Flört!! Efter svenskan så hade jag so. Mitt favoritämne Skrattande!! Vi jobbade om länderna i Europa,efter ett tag så skulle vi gå till datasalen och göra tester om länderna. Det var riktigt roligtSkrattande!! Efter so:n så var det lunch. Då jag jag hade no så forskade jag om djuret surikat. Det var riktigt roligt Tungan ute!! Då vi hade jobbat ett tag så fick vi se hur en ögondusch funkar. Det var häftigt !! Sista ämnet jag hade var bild Skrattande. Då ritade jag på min map som jag ska förvara mina bilder i. Då skolan var slut så hämtade mamma mig. Då jag kom hem så packade jag mina saker som jag ska ha till pappa Flört. Klockan 17.45 så kom taxin. I helgen så ska jag vara hos pappa i Sundsvall. Nu så ser jag på "Idol" med pappa och Linns syster,pojkvän och hennes pojke.(Linn är pappas fru). Men nu så ska jag fortsätta se på "Idol" Skrattande.

Av Emilié Sehlstedt - 8 oktober 2009 19:45

    

Idag på skolan så har jag haft språk,idrott,matte och elevens val Tungan ute.På språken så hade jag en vikarie,han heter Bertil. Vi skulle svara på nutidsfrågor som vi redan hade gjort. Det var tråkigt Obestämd. Efter språken så hade jag idrott. Då så skulle vi oriengtera Obestämd. Jag,Elina,Therese och Angelica var en grupp. Det var ganska roligt idag med oriengteringen Glad!! Efter dirotten så var det lunch,det var risgrynsgröt eller om man ville ha potatisklyfftor och biff. Det var lite gott. Efter lunchen så hade vi håltimme i två timmar ungfär Skrattande. Då pratade vi med varandra och vi gick ner till caféet på valla. Då håltimmen var slut så hade jag matte Tungan ute. Då jobbade vi med vinklar igen. Det är det roligaste med matte tycker jag Skrattande!! Då matten var slut så hade jag direkt elevens val. Jag såg på film då,jag såg filmen "Jalla jalla". Då vi hade sett klart filmen så skulle vi recesionera Glad. Alla blev klara efter 5 minuter och jag blev klar efter en kvart. Jag var helt ensam då jag var klar med recensionen det var bara mina lärare kvar då jag var klar Tungan ute. Då jag kom hem så såg jag att jag hade fått brev. Det var från min kompis Amanda som bor i Linköping Glad. Vi brevväxlar med varandra. Idag så fyller Malwina år Glad. Hon fyller 6 år. Min stortjej Oskyldig! Vi har haft mycket främmande här! Mormor,morfar,farmor,farfar och många till!! Imogron så ska jag till pappa i Sundsvall så jag komer inte att blogga i helgen Rynkar på näsan. Om inte han har med sin dator som han jämt har på jobbet. Jag kommer att tokshoppa i helgen,pappa bor mitt i Sundsvall Glad.

Av Emilié Sehlstedt - 7 oktober 2009 21:32


Idag på skolan så har jag haft matte,idrott,svenska,slöjd och engelska. På matten så jobbade vi med vinklar. Det var riktigt roligt Glad!! Efter idrotten så hade jag idrott,då hade vi en vikarie. Min klass kommer att vara med på en innebandyturnering. Så vissa övar nu. Men jag och Therese ville inte vara med så vi fick springa en bit Tungan ute. Då jag och Therese spramg så möte jag min kusin Crisse Glad. Det var roligt Glad!! Idag då jag hade lunch så var det jättegod mat! Det var kryddad lax,med potatis och dillsås. På svenskan så hållde vi på med dikter,det var roligt Glad!! På slöjden så funderade jag vad jag ska göra för nått och jag bestämde mig att jag ska göra en klänning,men jag vet inte hur den ska se ut än Skrattande. Så nu funderar man. På engelskan så gjorde vi ett litet prov om presens Tungan ute. Idag då jag skulle åka hem så satte jag mig längst bak med mina kompisar. Helt plötsligt så blev det slagsmål i bussen Rynkar på näsan. Det var en kille som sa att ferjestad suger och då kom en kille som hejar på ferjestad så han slog till den andra killen. KIllen som inte gillade ferjestad blödde jättemycket näsblod Rynkar på näsan!!! Så Elina gav han näsdukar. Det var snällt tycker jag Glad!! Det var läskigt att se det slagsmålet. Då jag kom hem så var det middag,det var ris och grönsaker i en sås. Det var jättegott!! Nu så ser jag på "Greys antomy",det är ju mitt favoritprogram Skrattande!!! Imorgon så fyller Malwina 6 år Skrattande.

Av Emilié Sehlstedt - 6 oktober 2009 21:18


Idag på skolan så har jag haft språk,matte,no och kvt iup. på språken så hade vi igentligen inte språk. Alla i hela Sverige från 7-9 skulle göra ett nutidsoringtering Tungan ute. Den klass som fått flest rätt vinner en resa till Stokholm Glad. Det var ganska svåra fråger. Men roliga Flört. På matten så fick jag se mina resultat från mitt matteprov. Det gick bra Glad. Efter det så gick fröken igenom nåra uppgifter. No:n var roligast idag Skrattande!! Då pratade vi om blötdjur. Det var roligt!!Vi fick se havsborre,bläckfiskskelett och olika sjöstjärnor. Det var häftigt Glad!! Efter no:n så var det lunch. Det var inte så jättegod mat idag,det var fiskgratäng eller om man ville ha nån slgs pannkaka Obestämd. Efter lunchen så hade jag kvt,iup. Då fick vi först jobba med nått ämne,jag läste för det fick vi Glad. Efter det så pratade vi om skolmiljön,vad det är som får oss att trivas i skolan. Efter det så slutade jag. Då jag kom hem så var jag med Daniel,vi lyssnade på musik och var ute på facebook. Det var jätteroligt Skrattande!! Jag har nyss varit på ett skolmöte. Det kalas välkomsmöte,då pratade vi om hur jag trivs i skolan,om jag har bra kompisar och det har jag Skrattande!! Medans vi pratade så drack vi kaffe. Det var gott Tungan ute!!

Men nu så ska jag nog gå och lägga mig Flört.

Av Emilié Sehlstedt - 5 oktober 2009 20:59

   

Idag på skolan så har jag ju haft engelska,so och no. På engelskan så pratade vi om presens igen och efter det så fick vi se en kort film. Den heter "Ghosts stories",den är inte så himla bra kan jag säga Obestämd! På so:n så hållde vi på med ekvatorn,longitud och latitud. Det var riktigt roligt Glad!! Jag och min kompis Angelica vi jobbade tillsammans och vi gjorde klart ett paper och då fick vi ett paper med masser av rader. Man skulle skriva ner alla länder i hela Europa utan att kolla i kartboken. Det var riktigt roligt men lite jobbigt Flört!!! Då jag hade no så fick vi ett test för att se hur mycket vi hade lyssnat på repetionerna Tungan ute. 21 poäng var det högsta och jag fick 20 poäng. Ingen fick 21 och ingen annan fick 20,det var bara jag som fick 20 poäng. Det var roligt Skrattande!! Då jag kom hem så var jag med Daniel. Det var mysigt Skrattande! Han var på sjukhuset idag och tod blodprov. Han har fortfarande lungiflammation Gråter. Idag så gjorde jag middagen,det blev spaghetti och köttbullar. Men köttbullarna blev lite brända så att brandlarmet gick igång Tyst. Men maten smackade gott iallafall. Nu så ser jag på "CSI NY", ska se en liten stund till sen så ska jag gå och lägga mig Tungan ute.

Presentation


Välkommen till min blogg! :)

Jag heter Emilié och bor i Helgum.
Jag skriver om mitt liv,skolan,min familj, mina vänner och lite olika novell texter ibland :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards