Hellum

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emilié Sehlstedt - 4 oktober 2009 20:37


Idag så gick jag upp tidigt för att hjälpa mamma att ta fram lite saker till Inas kalas. Hennes kalas började 13.00 Det var åtta stycken som kom. Manne han var på ett annat kalas,hans kompis Viktor har fyllt år så han hade kalas idag Flört. Manne hade jätteroligt där Glad!! Malwina hade också jätteroligt Glad!! Jag och pappa var med Daniel och såg på repris på "Idol". Det var jättemysigt Skrattande!! Då kalaset var slut så lånade pappa en film på Dannes tvbox. Han lånade "Vi hade iallafall tur med vädret igen" Glad. Jag och Daniel har sett den en gång förut på bio. Jag,Danne,Manne och Malwina såg på filmen tillsammans. Det var jätteroligt Glad!! Vi åt lite godis då vi såg på filmen. Imorgon så är det skola då. Då komer jag att ha engelska,so och no. Jag har en kort dag imorgon. Det roligaste ämnet imorgon är so Skrattande!!!!


Manne och Ina. Dom är så söta på bilden tycker jag! Skrattande

  

Söta Malwina Glad

  

Guliga ManneGlad

    

Jag Tungan ute

  

Fikabordet Tungan ute

       

Av Emilié Sehlstedt - 3 oktober 2009 21:48

             

Idag så har jag ju haft sovmorgon och min morbror har ju varit hos oss. Jag har läst min bok som heter "Bärnstens Kikaren". Ettan heter "Guldkompassen",det är tre böcker. Jag tycker att dom är jättebra Skrattande!! Det är fantasi och en spännadne bok! Jag har aldrig läst nån bättre bok en dom här tre böckerna Flört!!

Idag så åt vi pizza till middag. MUMS! Jag har också sett på "Här är ditt liv". Det är ett riktigt bra program!! Ikväll så var Stina Dabrowski som var på besök. Jag,mamma och pappa såg på det programet och åt olika oster,kex och drack pepsi max. Det var jättemysigt Glad!! Nu så ser jag på "CSi Miami",jag gillar det programet Glad!!

Av Emilié Sehlstedt - 3 oktober 2009 15:56


Idag så vaknade jag klockan 13.45 Jag har aldrig sovit så himla länge!! Men det var riktigt skönt med en sovmorgon! Morbror Lars har varit här och hälsat på. Det var jätteroligt!! Pappa är och hämtar Manne hos farmor nu,Manne har sovit över där. Imorgon så kommer Malwina har storkalas. Hon fyller år på torsdag och hon ska ha kalas imogron.  Hon längtar jättemycket tills imorgon!

Av Emilié Sehlstedt - 2 oktober 2009 23:05


Idag på skolan så hade jag svenska,so,no och musik Glad. på svenskan så skulle vi läsa ur vår bok i 30 minuter och efter det så fick man skriva dikter om man ville. Jag läste hela lektionen Glad. Det var roligt! Efter det så hade jag so. Det var roligt Flört!! Då skulle man hitta länder och huvudstäder med hjälp av longitud(Längd) och av latitud(bredd) runt jorden. Efter so:n så hade jag lunch,det var biffstråganoff och ris. Det var riktigt gott! Efter lunchen så hade jag no. Då forskade vi om våra djur,jag forskar om surikater Tungan ute. Vi pratade också om daggmaskar. BLÄ Obestämd. Sista lektionen var musik. Då delades vi in i två grupper,ena gruppen fick se på en fim och den andra gruppen som jag var i,vi fick lära oss om noter. Det var ganksa roligt Glad! Då skolan var slut så hämtade mamma mig. Vi åkte in på konsum extra och handlade lite grejer till Malwinas kalas som hon ska ha på söndag Glad. Hon fyller år den 8 Oktober. Då jag kom hem å åt vi middag. Vi åt varma mackor. Det var gott Tungan ute! Manne sover över hos farmor ikväll. Vi har sett på "Idol" och ätit chokladpudding med grädde och druckit cola Glad. Det var jättemysigt! den jag tycker är bäst i "Idol är Erik och Tove Skrattande. Jag tycker att dom är jätteduktiga! Imorgon så ska jag ha sovmorgon Skrattande.

Av Emilié Sehlstedt - 1 oktober 2009 18:54

   

Idag så har jag haft språk,idrott,matte och elevens val. På språken så läste läraren en bok som heter "Sandor slasch Ida",den är jättebra Flört! Efter det så jobbade vi med ett arbetsblad. Då vi hade idrott så hade vi origentering. Det gillar inte jag Obestämd! Vi skulle gå in i skogen och hitta kontroller. Min grupp blev först som var klar. Efter idrotten så hade vi lunch,det var fisk bonjour. Men man fick välja om man ville fisk eller pastasallad Tungan ute. Efter lunchen så hade vi vår jättelånga rast. Då gick alla tjejer till en pizzerian förutom jag,Elina och Angelica. Vi stannade och pratade med varandra och gick på konsum Glad. Vi köpte lite godis där. Då rasten var slut så hade vi matte Obestämd. Då skulle vi ha ett prov. Usch jag hatar matteprov Rynkar på näsan!! Sista ämnet jag hade var elevens val Glad. Jag har film då,så då såg jag på en film såklart. Jag minns inte vad filmen heter men den är ganska bra Flört! Då jag kom hem så var det middag,det var kebab och pomme frites med sallad. Det var gott! Efter middagen så såg jag på "Greys antomy". Det är mitt favoritprogram Skrattande!!

Jag längtar tills imorgon för då har vi so Skrattande!! Jag har också svenska,no och musik. på no:n så ska vi forska om ett djur,jag forskar om surikater. Jag tycker att dom är jätteguliga Flört!

Ovido - Quiz & Flashcards