Hellum

Alla inlägg under september 2009

Av Emilié Sehlstedt - 24 september 2009 16:58


Idag så har jag haft språk,idrott,matte och elevens val. På språken så skulle vi svara på ett par frågor som hade skickats i våran e-post. Men jag kunde inte logga in på min Obestämd. Det är alltid jag som har otur med datorer på skolanTungan ute! Då man hade svarat på frågorna så fick man vara ute på internet. Men jag kunde ju inte svara på frågorna eftersom jag ínte kunde logga in på min e-post. På idrotten så spelade jag badminton,det var roligt Glad!! Elina spelade också med oss Skrattande. På matten så jobbade jag på ett par arbetsblad som man fick. Det gick jättebra! Elevens val var roligast Skrattande!! Då såg jag på en film. Vi hann inte se klart på den förra torsdagen så vi såg klart på den idag. Den var riktigt bra! Den handlade om en pojke som jämt blev mobbad i skolan så att han skolkar för det är inge roligt där. En dag så träffar han ett gäng killar som är 20 år ungefär...och då börjar han vara med dom också gör dom rackartyg tillsammans. Dom busringen,slor sönder fönstren på hus. Då jag skulle kliva på bussen på vägen hem så var det propfullt i hela bussen nästan Tungan ute. Då jag kom hem så åt jag middag. Det var ris och korvstroganoff. Det var jättegott Flört!! Nu så ska jag logga in på facebook Skrattande.

Av Emilié Sehlstedt - 23 september 2009 18:05


regler:

det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och

berätta det för dem. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla

svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn

som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar

(förutom på fråga 1)! lycka till!


1. vad heter du?  Emilié

2. ett ord på fyra bokstäver:  Elak

3. flicknamn: Elvira

4. pojknamn: Erik

5. yrke: Ekonom

6. färg: Engelsk grön

7. klädesplagg: Egentillverkad mössa

8. mat:  Ekologisk kyckling

9. sak i badrummet: Eltandborste

10. plats/stad:  Eskiltuna

11. en orsak att vara sen: Elfel

12. något man skriker: Elden är lös

13. film: Evan den allsmäktige

14. något man dricker?  Elefantöl

15. band: E.M.D

16. djur: Ekorre

17. gatunamn: Eriksvägen

18. bil : Escort

19. sång: Empty room


Jag utmanar : Jenny M, Jenny D ,mamma och Linda

Av Emilié Sehlstedt - 23 september 2009 17:45

 träden i heglum  

Idag på skolan så har jag haft matte,idrott,svenska,slöjd och engelska. På idrotten så var det orientering och efter det så skulle vi springa en speciel slinga. Det var ganska roligt! Det var jätteroligt på svenska för då fick vi våra bokmärken som vi har gjort och efter det så fick vi läsa,jobba med ett arbetsblad och sist så skulle vi skriva bara ett ord på en liten lap. Det man tänker på då nån säger poesi det var det man skulle skriva. På engelskan så vi vi vårt läxförhör. Jag tror att det gick bra för mig. Då jag kom hem så gick jag ut till mig och loggade in på facebook och efter det så drack jag en smoothie som mamma gjorde till mig,henne och pappa. Manne och Malwina är hos farmor nu. Nu så ser jag på "Greys antomy". Det är mitt favoritprogram!!! Men nu så ska jag logga in på bilddagboken.

Av Emilié Sehlstedt - 22 september 2009 20:42

                          


Idag på skolan så har jag haft matte,no,språk och kvt iup heter det Tungan ute. Då så har vi elevråd och gör utvärderingar.

Det har varit en ganska bra skoldag tycker jag Glad! Lite seg dag men ändå riktigt bra! På no så pratade vi mikroskop. på fredag så ska vi få hålla på med mikroskop och kolla i den  Skrattande. Det ska bli roligt!

Då jag kom hem så åt jag mat. Det blev spaghetti och köttfärssås. Det var gott! Efter det så övad jag på min engelska läxa och efter det så var jag ute på facebook Flört. Jag har också dammsugat och plockat ur diskmaskinen. Mer har jag nog inte gjort idag...jo jag har sett på tv.

Nu så ser jag på "Superstars". Det är ett riktigt bra och roligt program tycker jag!!

Av Emilié Sehlstedt - 21 september 2009 17:43

MIa  

Mia och Hedda


 Amanda och mamma

Mamma och lill Amanda



Simon 

  Tokiga Simon.


Idag på skolan så har jag haft engelska,so och no. På engelskan så jobbade vi i böcker...och det var fyra killar som blev utslängdaGlad. För dom kastade pennor på mig och ett par andra tjejerRynkar på näsan. Så de fick gå till rektorn. På so:n så har jag jobbat med vart det första jordbruket var, och lite andra frågor. Det var jätteroligt Skrattande!!!!!! Majjen har brutit sin stortå, han gjorde illa sig när han spelade fotboll. Så nu har han kryckor. På no:n så jobbade vi med djurceller. Det var inte så himla roligt...jag fick också reda på hur det gick för mig på mitt prov jag fick i fredags. Det gick sådär tycker jag.Obestämd

Nu så har vi storfrämmande. Simon,Mia och Amanda är hos oss.Vi har varit barnvakt till Amanda idag, då simon och Mia varit i Sundsvall. Dom har ätit middag hos oss. Dom är jättesnälla!!!

Men nu så ska jag gå till köket och ta en kopp kaffe . MUMS!! Tungan ute

Av Emilié Sehlstedt - 20 september 2009 21:23

                   

Idag så har jag ju varit på fotbollsavlsutning och då jag kom hem så var jag men Daniel.

Han har spytt slem idag. Stackarn!!! Jag tycker så himla synd om han när han spyr!!! Jag har också gjort inbjudningskort med Malwina för hon ska snart fylla år och då ska hon ha kalas. Mormor och morfar har också varit här. Vi fikade med dom. Det var mysigt men jag fikade med Daniel för han måde inte så bra då. Vi såg på bingolotto och fikade. Just nu så ser jag på "Kommesarien och havet",det är ett jättebra program! tycker jag!!! Men jag ska gå och lägga mig nu.

Av Emilié Sehlstedt - 20 september 2009 16:00

Fotbolls Ina Malwina  GladManne är redo för träning  Manne Glad 

Idag så har jag varit på fotbollsavslutningSkrattande. Det var Manne och Malwina som skulle få medaljer.

Jag träffade min bästis Elina Glad. Vi var med varandra nästan hela tiden. Manne och Malwia åt lite hamburgade men jag åt toast. Det var jättegott!! Vi såg på straffsparkar och på nåra matcherGlad. Då klockan var ungefär 13.00 så gick vi hem. Då jag kom hem så damsugade jag och efter det så såg jag och pappa på "Idol" i repris. Manne och jag spelade lite poker också. Han vann mest Tungan ute. Han är dukitg på poker! Men nu så ska jag äta lite hamburgare till middag Glad. MUMS!!

Av Emilié Sehlstedt - 19 september 2009 21:57

            

Idag så har jag sett på film med syskonen och spelat lite xbox med ManneGlad . Jag har också myst med

mamma och pappa. Vi har sett på "Här är ditt liv" och ätit lite godis. Det var jättemysigt! Just nu så ser jag på "CSI Miami",det är ett riktigt bra programGlad!! Efter CSI så ska jag se på "Dödligt vapen 2". Jag har inte sett filmen på ett bra tag men nu så ska jag göra det Tungan ute Men nu så ska jag logga in på facebook.

Jag är inne där ganksa ofta nu Skrattande Men du borde se filmen "Dödligt vapen 2", det är en riktigt bra film!!

Ovido - Quiz & Flashcards