Hellum

Alla inlägg under september 2009

Av Emilié Sehlstedt - 8 september 2009 19:01


Idag så är det ju studiedag. Så jag har bara slöat. Jag har sett på tv, lyssnat på musik och varit ute på facebook. Det är jätte roligt att vara med på facebook tycker jagGlad!!! Mer har jag inte gjort idag. Men jag längtar tills imorgon!!! Då kommer jag att ha matte,idrott,svenska,slöjd och engelska. Det ska bli roligt med svenska och slöjd tycker jag...det ska också bli roligt med idrott också men matte är inte så roligt tycker jag. Men nu så ska jag se på tv.

Av Emilié Sehlstedt - 8 september 2009 10:56


Idag så har jag studiedag. Skönt!! Men ändå inte för jag vill vara på skolan. Mentorena i sjuorna dom ska på nån slags utbildning. Det är därför jag har studiedag.

Så imorse så hade jag sovmorgon. Det var skönt! Såidag så ska jag slöa. Tänkte att jag ska se på lite filmer,läsa och vara med mamma och pappa. Daniel,Manne och Malwina har inte studiedag. Det tycker Daniel är orättvist.

Men nu ska jag äta lite frukost.

Av Emilié Sehlstedt - 7 september 2009 15:40

Idag på skolan så hade vi engelska...vi fick läxor. Det är ord man ska kunna. Dom är ganska lätta. Efter engelskan så var det skoljogging. Man skulle gå till Nipvallen och bytta om där sen så startade man. Jag vet inte hur långt jag sprang men det är en bra bit!!!Jag sprang med min kompis Angelica. Det var ganska roligt men lite jobbigt! Då man var framme så fick man saft sen så väntade man på alla andra för då alla hade sprungit/gått så skulle dom dela ut priser. Jag fick inget. Först fick dom som blev etta lite priser sen så lottade dom ut lite personer som fick priser. Då jag kom tillbaka till skolan så slutade vi. Vi slutar klockan 12.30 på måndagar. Skönt!!! Så nu när jag kom hem så övade jag på läxan och nu så lyssnar jag på den här låten och är ute på facebook.Låte är jätte bra!!!



Av Emilié Sehlstedt - 6 september 2009 18:53

Idag så var jag ju på dollarstore med världens bästa moster!!! Vi var där ungefär 11.00. Det var ganska mycket folk där då vi var framme. Jag köpte två halsband,ett par örhängen,godis,musplatta,minispegel,tuggummin och lite annat. Jag hade jätte roligt där!!! Men det som inte var roligt det vara att en spindel var i min plånkbok då jag öppnade myntfacket,så jag stängde facket hårt sen öppnade jag det igen och tog fram mynten som jag skulle ge kassörskan. Det var verkligen äckligt att spindeln var där!!!!

Men nu ska jag dammsuga sen ska jag gå och lägga mig.

Av Emilié Sehlstedt - 6 september 2009 09:35


Idag så ska jag på dollarstore med världens bästa moster!! Det ska bli jätteroligt!! Jag kommer nog köpa nått smycke,kankse lite godis och mer vet jag inte. Men nu ska jag gå iväg och äta frukost innan moster kommer =)

Av Emilié Sehlstedt - 5 september 2009 18:12

 Så här såg jag ut före.


Så här ser jag ut nu efter klippningen och färgning.


Av Emilié Sehlstedt - 5 september 2009 16:21


Idag så ringde det på morgonen. Det var mamma,hon sa att jag skulle komma in för vi skulle klippa och färga håret =) Så jag gick in och blötte mitt hår för jag måste göra det för då blir det lättare att klippa mig. Efter det så klippte mamma mig. Det blev jättebra tycker jag!! Pappa och Manne var på fotbollsmatch imorse och då var dom i Sollefteå så mamma sa till pappa att han ska köpa färg till mig. Efter några timmar kom Manne och pappa hem med färg till mitt hår. Vi köpte toning för att då får jag se om jag gillar färgen och det gör jag!!

Mannes lag vann på matchen med 3-2. Han blev jätte glad!! Efter det så fick han medalj,godis och dricka.

Idag så åt vi plockmat. MUMS!! Då vi åt middag så knackade det på dörren. Det var Krister(Pappas kusin) som kom. Vi har inte sett han på tre år. Det var ett bra tag sen!! Så pappa och Krister pratade med varandra lite då.

Jag lägger ut en bild på mig då mitt hår har torkat ordentligt. Men nu ska jag logga in på facebook. Blev medlem idag på det =)

Av Emilié Sehlstedt - 4 september 2009 22:16


Idag så hade var min klass inte på skolan utan vi var på ett ställe som heter Camp change. Det var jätte roligt där!! Det man gör där är att man ska sammarbeta med klassen i olika hinder. Det första vi gjorde det var att man ska komma över ungefär 2-3 meters stock som sitter fast i ett träd. Alla i klassen ska hjälpa varandra att komma över då. Man behövde inte göra det. Jag gjorde inte det. Det var roligt att se på!! Sen körde vi nåra andra banor. Dom var också roliga!!! Efter ett tag så sa ledaren dä att vi ska äta lunch men hon undrade om vi ville köra en bana som ingen annan klass fick och det ville vi. Det var en plankväg som var kankse 4 meter hög och på den så skulle man komma över vägen. Nästan alla i min klass gjorde det. Jag gjorde det. Det var jätte jätte läskigt!!! Jag ville göra det men jag var rädd. Jag fastnade vid kanten av planket. det var inge roligt...och en av dom som drog upp mig,hans hand gled av min hand hela tiden. Det var läskigt!! Men roligt!! Vi åkte hem ungefär klockan 14.45 tror jag. Då jag kom hem så kom Elinas mamma och hämtade Elina. För hon sov över hos mig inatt =) Efter det så städade jag lite. Då klockan var ungefär 19.15 så kom Linda och Tobbe (Mammas och pappas vänner). Vi såg på tv och åt lite grönsaker,dipp och dricka. Det var jätte gott!! Men nu så ser jag på filmen "Sagan om ringen 1 "  Men nu så ska jag fortsätta se på filmen.


 Sitter i bussen på väg hem nu.


 Efter lunchen så satte nåra sig i kåtan och värmde sig vid elden. Det var skönt!!


 Jag. Elina fotade de flesta bilder som jag har lagt ut. Det var verkligen läskigt!! Men roligt!! Jag darrade efter planket. Vet inte varför...


 Dom som lyfter upp alla heter Tim och Mansoor. dom var duktiga och starka!!


 Hon heter Maja som klättrar upp nu.


 Planket igen.


 Här är plankan man ska komma över. Det var läskigt!!! Men roligt!!


 Här så  ska man byta plats med varandra utan att ramla ner. Svårt var det men roligt!!


 Joel. Han går i min klass. Vi sitter på bussen på väg till Ramsele.


 Guru Elina. Hihihi.


 Elina =)

Ovido - Quiz & Flashcards