Hellum

Alla inlägg under september 2009

Av Emilié Sehlstedt - 19 september 2009 15:53

           

Idag så ska jag ha en mysdag med mina syskonGlad. Vi ska se på film.

Ikväll så ska jag se på "Superstar". Det är ett jättebra program tycker jag Glad Den börjar klockan 20.00 på 3:an ikväll. Men nu så ska jag fortsätta att se på film med mina syskon Skrattande

Vi ser på filmen "Full frys" igen. Den är ju jätterolig!!!Tungan ute

Av Emilié Sehlstedt - 18 september 2009 20:54


Idag så har jag haft svenska,då skulle man göra bokmärken,sen så har jag so i två timmar Skrattande

Det var roligt Skrattande!!!! Jag har också haft no...då fick jag ett prov. Det var fyra sidor och det vat en fråga som jag inte kunde Tungan ute. Efter det så skulle vi se i en lup. Det var coolt!! Vi fick se sporer på växter, Jag har också haft musik.Det var lite roligt!

Då skolan var slut så hämtade pappa mig Glad Då jag var hemma så var det mat. Det var kött,potatisgratäng och sallad. Vi drack pepsi max till maten. Det var jättegott!! Farmor och farfar åt också med oss Glad I efterrätt så fick vi glass,bär och grädde. Det var gott!! Efter det så såg jag,Daniel,Manne & Malwina på en film. Vi såg en flm som heter "Full frys" den är jätterolig!! Det var jätte mysigt att att se på film med dom!! Glad

Nu så ser jag på "Morden i midsomer" det är ett spännande program det! Men nu så ska jag logga in på facebook Flört

Lilla Hedda...Tungan ute Gotjejen min Glad

 Trötta Axel Glad Chefen minGlad    Manne och Malwina Glad  Glada Daniel Skrattande    Jag med lite fredags godis Tungan ute  Full frys. En jättebra film!!!    

Av Emilié Sehlstedt - 17 september 2009 18:08

  

Idag på skolan så har jag haft språk,idrott. På idrotten så skulle man hoppa hopprep i 4 minuter och efter det så fick man spela fotboll,badminton eller höjdhopp. Jag spelade badminton. Det var roligt!! Jag har också haft matte. Det var lite roligt...men det roligaste var elevens val. Då så får man välja ett skolämne man vill jobba med. Jag fick ju musik men det skulle jag ju inte ha så jag byte till film,och idag så kom pappren om vilka som hade bytt men jag stod inte med så då pratade min lärare med min filmlärare. Han sa att dom glömde att skriva ner mig. På elevens val så skulle vi se på film. Man fick välja mellan tre filmer...dom var "Säg att du älskar mig!,en japansk film och en film som heter "This is England". Jag såg på "This is England"...den är jättebra!! Men vi hann inte se hela filmen. Så då ska vi se den nästa torsdag. Då jag kom hem så åt jag middag och efter det övade jag på mitt no prov,och nu så ser jag på "Greys antomy" det är mitt favoritprogram!!!!

Av Emilié Sehlstedt - 16 september 2009 21:31


Idag på skolan så har jag haft engelska,matte,idrott. Det var ganksa roligt på idrotten! Jag har också haft svenska.

Vi fick glosor i engelskan och jag råkade glömma glosorna på skolan Rynkar på näsan Jag tycker att den segaste dagen på veckan är onsdag...den är mitt i veckan och jag tycker att tiden går så sakta på onsdagar.

Då jag kom hem så hållde mammaoch pappa på att plantera blommor. Dom var i Sundsvall idag....och då köpte dom två presenter till mig Glad Det var två tröjor,dom var jättefina!! En är grå och den andra är svart också står det på dom. Efter det så tog jag ett glas juice och gick till mitt rum för att öva på no-provet. Man ska kunna vad blommornas delar heter och vad kryptogamer är för något. Då klocklan var 20.00 så gjorde pappa popcorn och cola. Så vi åt det och så på programet "Superstar". Det är ett jättebra program tycker jag!! Vi åt lite choklad också Tungan ute

Nu så ser jag på kändisdjungel.Ska snart gå och lägga mig. Flört

Av Emilié Sehlstedt - 15 september 2009 18:52

                                                  
           

Idag på skolan så hade jag språk,matte,det var ganska roligt. Jag hade också no...jag kommer att få ett litet prov påfredag för hon villle veta om man hat lyssnat på läraren då hon har berättat blommans delar. Jag kan alla Glad Efter lunchen så skulle min klass skolfota sig Skrattande Det tycker jag är jätteroligt Glad!!! Det gick ganska bra förutom att nåra killar slamsade hela tiden. Den sista timmen så har min klass IUP då pratar man,skriver i en bok vad man villl ha som mål i veckan och efter det så skulle man intervjua en klasskamrat. Jag fick lov att intervjua en kille som heter Pamir. Han är en busig kille.

Då skolan var slut så kom mamma,pappa,Manne och Malwina och hämtade mig för vi skulle till stan Glad Vi kollade på en loppis och efter det så åt vi middag i stan. Jag åt sallad Glad MUMS!! Efter det så gick vi en sväng på stan sen så åkte vi hem.

Idag så fyller Elinas pappa år. Grattis Patrik!! Hoppas att du har haft en bra dag!!

Hundarna har för en halvtimmes sen rymt och nu så hittade mamma dom. Rackarns hundar...men söta det är dom!!

Men nu så ska jag ta en kopp te Flört

Av Emilié Sehlstedt - 14 september 2009 18:26


Idag så åkte jag taxi med Daniel till skolan imorse. Det var roligt!!! Jag har haft engelsk...då fick vi glosor som vi har övat på. Jag tycker att det gick bra men jag har inte fått veta om jag har fått alla rätt. Jag har också haft so Skrattande. Mitt favoritämne Skrattande!!! Vi såg en filmsom vi inte hann se i fredags på so:n. Den handlar om apmänniskor och hur dom levde. Helt plötsligt så sa läraren "att dom som är känsliga för mycket blod dom ska nog titta bort nu" för det var en björn som bet sönder en människa ...och då tittade jag bort. Det var bra att han sa till tycker jag Glad!! Jag har iockså haft no. Vi pratar om blommor,svampar och mossa. Min klass kommer få ett prov på fedag om vad blommans delar heter. Jag kan alla Glad

Efter skolan så gick jag och min bästis på stan och shopppade Skrattande Jag hanadlade stift till pennan,pennor,sudd mm.

Vi fikade också då vi var på stan. Elinas pappa skjutsade hem mig. Det var snällt!! Men nu så ska jag se på unga mödrar. Det är ett ganska bra program tycker jag!!Flört

Av Emilié Sehlstedt - 13 september 2009 20:18


Idag så har jag myst med min familj Glad Det var jättemysigt!! Vi har sett på tv och jag och mina syskon vi har pysslat. Det var jätteroligt Skrattande . Idag så kom Daniel hem från pappa Lars. Jag har saknat han jättemycket!!!

Nu så ser jag på ett program på 4:an. Det heter " Kändisdjungeln" det är jättebra!!! Men nu så ska jag logga in på facebook och se på programet "Kändisdjungeln"

Av Emilié Sehlstedt - 13 september 2009 20:18


Idag så har jag myst med min familj Glad Det var jättemysigt!! Vi har sett på tv och jag och mina syskon vi har pysslat. Det var jätteroligt Skrattande  Idag så kom Daniel hem från pappa Lars. Jag har saknat han jättemycket!!!

Nu så ser jag på ett program på 4:an. Det heter " Kändisdjungeln" det är jättebra!!! Men nu så ska jag logga in på facebook och se på programet "Kändisdjungeln"

Ovido - Quiz & Flashcards