Hellum

Alla inlägg under september 2009

Av Emilié Sehlstedt - 13 september 2009 14:22

                             relax  

Idag så sov jag till klockan 13.00 ungefär. Skönt! Idag så hade jag tänkt att ha en slödag. Det är ju en söndag.

Jag ska nog vara med mamma och pappa och mysa med dom. Idag så kommer Daniel hem från pappa. Jag har saknat min storebror jättemycket!!! Men nu så ska jag se repris på IDOL =)  

Det programet är ju jättebra tycker jag!!!!

Av Emilié Sehlstedt - 12 september 2009 18:42


Det var jätte roligt på!!! Det regnade men det blev ändå jätte lyckadFlört!! Det kom 24 veteranbilar Tungan ute. Det kom jätte coola bilar!! Min morbror körde runt sjön med Manne. För Manne fick åka med...Manne blev jätte glad över det!!  Glad

Jag och min bästis Elina...vi sålde lotter. Det fanns två vuxnaoch en barn lotteri. Vi sålde slut på vuxna...Guld i mundet var roligt!! Man kunde köpa hamburgare,läsk.fika och korv. Men det var jätte roligt där även om det regnade!!!!

Jag knäppte kort på varje veteranbilFlört. Det fanns tipsslinga och bagagelucke loppis där också. Min familj vi vann en t-shirt,strandmadrass,en film och en lykta. Daniel får t-shirten,Malwina får filmen och Manne fick lyktan.

Det var jätte roligt därSkrattande!!! Det var många som tyckte att det var roligt där!!

Här kommer alla 24 veteranbilar jag fotade och lite andra bilder.Glad

Elina

  Gott med dricka! MIn & Elinas   Det vi vann...   Min bästis Elina och jag.   Min morbror Glad och jag.     Häftig bil!       Den röda bilen är cool!!       Snygga bilar tycker jag!!      Min morbrors bil.Den svartgula        Många bilar!     Den gula tycker jag är cool!     Coola bilar va??    Vilken bil är snyggast??     Simons bil den vita bubblan.  

Av Emilié Sehlstedt - 12 september 2009 10:54


Idag då jag vaknade jag av att solen lyste in i mina ögon Glad. Jag tycker att det är jätte skönt då solen lyser genom fönstret...det känns så somrigt!!

Ja idag såär det veteranbilsträffen Skrattande. Jag och min bästis Elina vi ska sälja låtter.

Det ska bli jätte roligt!! Veteranbilsträffen börjar klockan 13.00 och är till 16.00

Men nu så ska jag åka till bygdegården. För vi ska förbereda lite saker innan allt börjar.

Av Emilié Sehlstedt - 11 september 2009 19:28


Jag ska inte till pappa. Daniel åker till pappa ensam. Så då kommer jag att skriva i bloggen i helgen Flört.

Imorgon så är det veteranbilsträffen i Helgum. Då är det gamla raggarbilar som åker runt Helgums sjö. Det finns sationer som man kan stanna på och vara med på små tävlingar och fika tror jag. Du får gärna komma och åka runt sjön! Det ska bli spännande! Då ska jag tokfota massa bilderr på coola bilar och lägga ut det på bloggen imorgon Skrattande.

Ikväll så kommer jag att se på idol och vara med familjen Glad 

Men nu så ska jag kolla i mitt fotoalbum Glad

Av Emilié Sehlstedt - 11 september 2009 17:14

  

Idag på skolan så har jag haft svenska,so... det var roligt på soGlad. Vi såg på en film om grottmänniskor. Jag har också haft no och  bild. På no så pratade vi om blommor efter det så  gick vi på en promenad för att lära oss lite namn på blommor. Det var jätte roligt på bilden också...man ska måla nått som man gillarGlad. Jag målar en solnedgång med en delfin som hoppar upp ur vattnet. Efter bilden så skulle vi på en konsert på Hullsta gården. Det var en kille som är 14 år och han har varit med på talang 2008. Han spelar piano. Han är jätte duktig!! Så då skulle vi se på han och dom andra som spelade med han. Hon som presenterade alla musikanter och killen hon ville at nåra skulle på scenen och titade där så hon tog upp tre personer som fick sitta på scenen. Det var mina kompisar Jennifer,Mårten och Emil B. Det var jätte roligt att dom skulle sitta på scenenTungan ute! Killen som spelade piano var jätte duktigGlad!!!! Men jag har haft en jättebra dag iallafallSkrattande!!! Då jag kom hem så åt jag middag och efter det så packade jag lite saker som jag ska ha till pappa. Jag ska till han idag...jag har ingen lust att sitta i taxi klockan 19.00 ikväll. Men nu så ska jag gå ut på facebook igen Glad

PS. Jag kommer inte kunna blogga hos pappa i helgen...för pappas dator är på hans jobb och min dator funkar inte så bra hos pappa Rynkar på näsan.  Bilden har min morbror tagit med sin ipod genom ett teleskop. Cool bild va??Skrattande

Av Emilié Sehlstedt - 10 september 2009 17:50

  



Idag så har jag haft språk,idrott,matte och elevens val. Det var roligt på idrotten Glad förutom att jag har ont  i min handled. Igår på bågskytten så sträckte jag mig i handledenRynkar på näsan . På elevens val så skule man välja ett ämne man skulle jobba med och jag fick musik. Det hade jag inte valt,jag valde film. Jag vet inte vad man gör på film än. Så jag sa till musikläraren att jag hade valt film så då gick jag och läraren till det klassrum som film var i. Alla hade gått för dom slutade tidigare. Men läraren var kvar så då allmälde jag mig sen så slutade jag med Obestämd

Då jag kom hem så var det middag. Efter det så har jag övat på läxorna. Efter det så ska jag logga in på facebook Skrattande

Av Emilié Sehlstedt - 9 september 2009 21:02


Jag hade jätte roligt på bågskytten!!! Det gick sådär för migTungan ute. Men tränaren tycker att jag ska ha en annan pilbåge men det vill inte jag... han säger att min pilbåge är trög och liten och det är den, men jag har skjutit den i ett år och nu tycker dom att jag ska ha en annan. Jag vill inte det. Jag hade iallafall jätte roligt på bågskytten Skrattande!!! När jag kom hem så gjorde jag lite nudlar så åt jag det och drack ett glas vatten. MUMS!


Nu så lyssnar jag på musik och ska kolla en snabbis på facebook sen så ska jag gå och lägga mig.

Av Emilié Sehlstedt - 9 september 2009 17:02

 

Idag på skolan så har jag haft idrott,då skulle vi bara gå en bit sen så behövde vi inte göra nått mer.

Jag har också haft svenska. Det var ganska roligt! Det som var roligast idag var brandövning. Då skulle man prata och hur bränder gick till och vi såg på nåra små filmer hur fort elden kan sprida sig på nån minut. Vi fick nåra frågor om eld också. Det var ganska roligt! Mer har jag inte gjort idag. Det har varit en ganska lugn dag tycker jag.


Om en timme så ska jag på bågskytte Skrattande Jag har inte varit på det på ett bra tag. Det ska bli jätte roligt!!!! Bågskytte är en jätte rolig sport!! Flört Men nu så ska jag logga in på facebook.

Ovido - Quiz & Flashcards